Akdeniz Hayvan Hastanesi 8 Yıldır Beslediğimiz Yavrumuzu Öldürdü

15 Haziran 2023 02:25

8 yıldır baktığımız kedimizi öldürdüler. İdrar kesesinde kum olduğu için götürdük ve ameliyat olacak dediler. Doktor sanıp güvenip emanet ettik yavrumuzu ameliyata aldılar 7500 TL para ödedik parasında pulunda değiliz yavrumuz iyileşsin istedik ama onlar artık nasıl bir ameliyat yaptılarsa nasıl bir doktorluk sergileyip o hayvana ne yaptılarsa kedimizi eve getirdik. Bir saat sonra kustu tekrar götürdük 2 gün daha yatırdılar hastanede sonra vefat etti. Güvenip yavrunuzu emanet etmeyin. Buraya arkadaşlar...

12 Temmuz 2023 19:24

Benim kedimi idrar edemediği için getirdim muayene etti ultrason çekti idrar kesesinde kum var dedi ve ameliyat olmazsa kötü olur dedi ve bizde güvendik ameliyat edin dedik iyi olacaksa diye söyledik ve yavrumu ameliyat ettiler 4 gün sonra çıkardım eve götürdüm ve evde bir saat durdu istifa etmesi nedeniyle getirdim evde gezen yavrum bir gün sonra ayağa kalkamadı ve doktoruna sordum neden ayağa kalmıyor diye bana verdiği cevap büyük operasyon geçirdi dediler yalan söyledi ve benim yavrum o gece öldü ne yaptılarsa hiç memnun kalmadım yavrumun ölümüne sebep oldular lütfen yavrularımızı götürmeyin oraya sağlam giren yavrular ölü çıkıyor Akdeniz hayvan Hastanesi benim yavrumu öldürdü ne yaptılarsa artık yavrum sağlam gitti ölü çıktı lütfen yavrularımızı götürmeyin aynı durumda olursunuz

Seliz

Kedimizi idrar tıkanıklığı ile götürdük acil müdahale gerekiyor ve gece bize yakın ve zaman kaybı olmaması açısından götürdüğümüz ilk yerdi acilen müdahale etmek yerine tamamen onların lehine her şeyden haklı çıkacakları şekilde tasarlanmış evrak imzalattılar yoksa tedaviye başlayamayız denildi yine can değil kendileri ön planda başladı. Sonda her yerde 2K-3K iken 7500 TL para istediler totalde 20K ödedik Kedimin durumu orada kaldıkça kötüleşti Yapılan her şeyde bir tutarsızlık vardı oyalanıp durduk ortamın kötü ve steril olmaması sebebi ve kedimizi ölüm döşeğine getirdikleri için oradan çıkarttık çıkarkende imzalatmak istediler kabul etmedim boş sayfaya kedimin burada bilinçli olarak öldürüleceği için çıkartıyorum tedavisine son veriyorum diyerek çıkarttım. Ve 1 haftalık süren tedavi güya tedavi sistematik bir yandan cep doldurma politikası keşke hiç götürmeseydim kedim hala yaşam mücadelesi veriyor onlar yüzünden

Derya
Derya

Benim köpeğimi de perişan ettiler öleceği belli olan nefes alamayan oğlumu bugün taburcu yarın taburcu yalanıyla oyalayıp acı çeke çeke ölmesine göz yumdular Allah'a havale ettim (insanın gözüne bakarak yalan söylemek bu kadar kolay olamaz hem iyileştirememek hem de çok kolay yalan söylemek hepsi var

Kübra
Kübra

Doktorun adı neydi

Seliz

İlyas baş hekim beyza ve bilge diye de hekimler var bildiğim kadarıyla ama hepsi ilyas beyin gözüne sözüne bakıyor

30 Haziran 2023 01:50

01 Eylül 2024 01:08