7Slots Papara Yasal Site Oldu Para Kabul Etmiyor

Yakup
11 Mart 2024 20:10

Merhaba, Papara hesabının yasal bahis oyunlarından gelen parayı kabul edip etmediğini merak ediyorum. Bu nedenle Papara hesabıma gelen parayı geri kendi oyun hesabıma aktarılmasını talep ediyorum. Durumun farkında değildim, lütfen yardımcı olabilir misiniz? Geri iade işleminde 700 TL'nin oyun hesabıma yatırılmasını istiyorum. Papara hesabının yasal olduğunu anlıyorum.

15 Mart 2024 13:20

M*** Ö*** Y*** Ö*** atlarına Y*** Ö*** adına iki kere 50 50 M*** Ö*** adına 50 TL yatırıldı ama oyun hesabına hiçbir şekilde para gelmedi hesaba havale yapılıyor ama Para hesaba gelmiyor dekontlar var Havale yapıldığına dahil lütfen paramızı ya oyun hesabına geri yatırınca Paramızı geri Aynı hesabı geri gönderin Bu nasıl bir oyundur Ya böyle bir sistemi mi vardır biz para yüklüyoruz para gelmiyor

15 Mart 2024 13:18

3 kere para yatırdım bir m*** Ö*** adına bir yakasında iki kere para yatırdım Y*** Ö*** adına daha da ikisi üçü de gelmedi bu nasıl bir sistem Bu nasıl yük değil tam bir saat oldu paralarımız Çöpe mi gidiyor yani

15 Mart 2024 11:37

Oyun hesabıma 50 TL para yatırdım havale yapıldı ama para oyuna gelmedi neden gelmedi Lütfen bir yardımcı olabilir misiniz hesaba havale yaptığım para daha hesaba gelmedi ve başka bir hesabı uygulayın diyor ama para hesaptan çıktı dekontları buraya ekliyorum Y*** Ö*** adına Lütfen oyuna gelip paran gelsin lütfen

11 Mart 2024 21:29

Daha sizin orada onu lütfen hesap oyun 7slots hesap yolarmisiniz

11 Mart 2024 21:08

Para hangi hesap çekebiliyoruz hiçbir hesap vermiyor parayı

Laviva sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Laviva
19 Nisan 2024 08:28
7slots Para Oyun Hesabıma Geçmedi
Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Aslı
02 Ağustos 2024 22:35