Ünal sonuçtan hiç memnun değil

Yüzyıl Pendik Hastanesi Gereksiz Tahliller Ve Yetersiz Tedavi

14 Ağustos 2024 20:35

Pendik Yüzyıl Hastanesi gereksiz yere tahliller istiyor. CİMER'e de şikayet edeceğim. Eşimi 2 gün önce kulak burun boğaza getirdim, baş dönmesi ve baş ağrısı uyuşma sebebiyle. Aynı gün içinde Kartal Araştırma'da nöroloji bölümü tomografi çekti. Hiçbir sorun yok dedi ve KBB bölümünde yer yok diye Pendik Yüzyıl Hastanesi'ne geldim. *** diye bir doktor teşhis koydu, kulağın birinde basınç var dedi. İlaçlar ve iğne verdi. O gün eve geçtik, hiçbir ilaç bir şeye yaramadı. 2 gün sonra tekrar gittiğimizde eşim yalnızdı ve onun ağrılar içinde halinden yararlanarak, yok bölgesel sadece kulak için tomografi çekelim demiş ve çektirmişler. 3700 TL para alıp çekmişler. 2 gün önce zaten tomografi çekildi ve temiz çıktığını söylediğimiz halde insanların o hali ile yararlanıp ne hakla gereksiz bir tahlil istersiniz? Bütün yerlere şikayetimi edeceğim. Kanuni hakkım neyse arayacağım. Etrafımdaki herkese de nasıl bir hastane olduğunu söylemekten keyif alacağım.

15 Ağustos 2024 11:51 (Şikayetten 15 saat sonra)
15 Ağustos 2024 19:27

Neyi bilgilendirdiniz affedersiniz yalan beyan vermeyin sorunumu sordunuz dile getirdim geri dönüş olmadı insanları kandırmaya gerek hak verdiğiniz halde kendi kendinize çözüm mü sundunuz haksiz şekilde para aldınız hastayı yanlış yalan bir bilgi vererek alakası olmayan yapılmış bir tahlil yeniden yapıldı gelip o doktoru sen haksız para almak için aynı tahlili dolaylı yalandan tekrar niye çektirdin bir de dalga geçer gibi beyniniz de temiz diyerek kendini nöroloji uzmanı mı sandı o gün nöroloji bölümü zatenbirsey olmadığını temiz olduğunu söyledi gerekli yasal olarak haklarımı kullanacağım doktorada bu soruları dile getireceğim yüzüme bakım cevap versin yemini nasıl etmiş.!

06 Eylül 2024 12:41

Sorunum çözülmediği için kanunsal haklarımı kullanıyorum şikayet sürecini başlatıyorum. Kesinlikle yüzyıl hastanesine bulaşmayın doktorları is bilmez sadece ticari nasıl para alırım hesabı yapmakta... Haksız alınan paralar elbet çıkar sizden.

Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 12:09
Yüzyıl Pendik Hastanesi Pendik Yüzyıl Hastanesi Doktor Şikayeti

14 Nisan 2024 15:28
Yüzyıl Pendik Hastanesi Devletten Kötü

10 Temmuz 2023 00:27
Azize sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 18:02

24 Ocak 2025 19:18