Yuki Motor Yuki Adventure 150

07 Mayıs 2024 11:51

Yaklaşık iki ay kadar önce Mersin Mezitli ova çeyiz mağazasından bir Yuki adventure 150 marka bir motor aldım. Daha aldığım gün bindiğimde hararet göstergesinde motorun hareket yaptığını fark ettim. Hemen servise götürdüm, servisteki usta motorun hararet yapmadığını sadece göstergenin o şekilde gösterdiğini söyledi ve kullanımı etkileyen bir durum olmadığını söyledi. Durumu fabrika ile paylaştığını arıza ile alakalı ne yapacaklarını fabrikanın karar vereceğini söyledi. O tarihten beri motoru o vaziyette kullanıyorum kusurlu satılan bu malin ya arızası giderilsin ya da paramı iade ediniz

Sertan
Sertan

Merhabalar aynı motor bende de yaklaşık 2 aydır kullanıyorum yazın gelmesiyle birlikte anormal bir sıcaklık artışı başlamıştı sağada solda bayağı bir araştırdım bugün ustamla birlikte bende yeni bir şey keşfettim motorun yedek su deposu varmış o boşalmış sağ ayak basamağının altında orada bir hazne var döşemeyi söküp görebilirsin eksik antifirizi koyunca motor kendini etkili bir şekilde soğutmaya başladı umarım sana da yardımı dokunur sürekli kontrol etmeyi ihmal etme bir de radyatör suyuna her bakımda baktır

Yuki Motor Yuki Beni Perişan Etti

24 Haziran 2024 14:52
Sezai sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 16:29
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yuki Adventure 150 İçin Yedek Parça Bulamıyor Kimse Yardımcı Olmuyor

14 Temmuz 2025 17:27