Yeditepe Üniversitesi Eğitim Ücretlerindeki Aşırı Artışa Karşı Tepki

Yeditepe Üniversitesi Eğitim Ücretlerindeki Aşırı Artışa Karşı Tepki
26 Ağustos 2024 16:59

Yeditepe eczacılık okuyan kardeşimin son senesinin kaydı için sisteme girdiğimizde karşılaştığımız dudak uçuklatan bu fahiş fiyat karşısında şok olduk. Geçen sene ödediğimiz tutar 249.836₺ iken bu sene istenen tutar tamı tamına 467.119₺'dir.

Bunu da peşin ödemede kabul ediyorlar. Sanal pos ödemesi bile 10.000₺ fazlası. Devletin belirlediği oran nerede, bu okulun yaptığı zam oranı nerede? Kim dur diyecek bu fırsatçılıklara? Maliye Bakanlığı incelemiyor mu? Karşı çıkamıyor mu? Olan her zaman vatandaşa mı olacak? Yoksa bir tepki koyamıyor mu? Açıklama yapamıyor mu? Bu haksız kazançların bir son bulması gerekiyor artık.

Faruk
Faruk
03 Eylül 2024 12:25

Telefon ile iletişim kuramayınca okula geldim. Malı işler ile görüştüm. Yardımcı olamayacaklarını, her şeyin önceden kurul tarafından belirlendiğini hiçbir şekilde indirim veya farklı bir ödeme seçeneği sunamayacaklarını söylediler. Yönetim ile de görüşemeyeceğimizi söylediler. Bir eğitim kurumunun yönetimi ile iletişime geçemiyorsak ne güne varlar? Birlik olup şikayet talebi oluşturulmazsa, ses çıkarılmazsa daha fazlası ile karşımıza çıkacaktır bunun sonuçları.

Eren
Eren

Fatih bey merhaba, bir sonuca ulaşabildiniz mi?

Melis sonuçtan hiç memnun değil

Yeditepe Üniversitesi'nde Kayıt Sürecinde Yaşanan Sorunlar!

24 Ağustos 2024 00:04

Yeditepe Üniversitesi Okul Ücretlerinin Anormal Artışı