VFS Global Hollanda 1.5 Aydır Vize Talebimizi Sonuçlandırmıyor!

17 Eylül 2024 20:22

VFS Global aracılığı ile 14.08.2024 tarihinde Hollanda vize başvurusunu yaptık. Sisteme randevuyu 6. Ayda aldık ve yaklaşık iki kişi için 1.300 TL ödeme yaptık. Başvuru esnasında ise 6.000 TL ödeme yaptık. Aile/arkadaş ziyareti kapsamında yaptığımız başvuruda, davet eden aile yakınlarımızın belediye kanalı ile gönderdiği davetiye de başvuru dosyamızda. 21.09.2024 de uçuşumuz var ve hala sonuç gelmedi. Gidiş-dönüş bilet parası ödendi. Masrafları yapıp iş yerinden izinlerimizi aldık hala sonuçlar gelmedi. 2 gün sonra uçuşumuz var ve pasaportlar hala gelmedi. Küçük bir çocuğumuz var. Sadece bu tarihlere izin alabiliyoruz ve daha önce birçok kez uzun süreli, çoklu giriş çıkış Schengen'imiz olmasına rağmen süreç hala beklemede. Konu ile ilgili çok acil destek rica ederiz.

18 Eylül 2024 13:29 (Şikayetten 17 saat sonra)
18 Eylül 2024 13:32

Cevabınız: Elçilik süreçlerinin diplomatik olması sebebiyle bizlerin bu hususta yetki ve bilgisi bulunmamaktadır. Pasaportunuzun mevcut durumu güncellendiğinde web sitesine yansıtılacaktır. Saygılarımızla, Gateway | VFS Global Müşteri İlişkileri

Yorumlar (14)

İskender
İskender

Ben de 5 eylülde randevu yaptım 10 gün oldu. Daha öncesinde 1 haftada sonuçlanmıştı

Saida
Saida

Biz de 14.08 de aile/arkadaş ziyareti olarak başvurduk. Hala haber yok Ama buraya yazanlardan 22 ve 23 ağustosta başvuranlardan sonuçlananlar var

İrem

Bugün esim ve kiziminki geldi ama benimki hala yok.

Berkant

Maalesef irem hanım son umut perşembe günü yani yarın yola çıkması lazım pasaportumuzun 21 eylüle yetişmesi için

Aynı durumdayız maalesef.

Berkant

Benimkinide yetiştiremeyecekler sanırım güncelleme olursa yani pasaportunuz gelirse bilgilendirir misiniz bende erteleyeceğim uçağı

Berkant

Bende 15.08.2024 te başvurdum aile ziyareti VFS Hollanda için uçağım 21.09.2024 tarihinde ama pasaportum gelmedi bu ne saçma iştir

Haber geldi mi size?

Orhan
Orhan

06/08/24 te biz başvuru yaptık Ankara'dan ama hala bize de gelmedi

Esra

Bizim başvurumuz 12.08.24tü sonuç gelmedi, biletleri iptal etmek zorunda kaldık. Biletlerinizin yanmaması için bir yol vardır umarım.

Esra

Seyahat tarihimiz 18.09.2024tü. Yani bugün.

Berkant

Esra hanım seyahatiniz hangi tarihteydi acaba?

Esra

VFS globale ve konsolosluğun bütün iletişim kanallarına yazdım bu arada. Maalesef hiçbir gelişme/ilerleme olmadı. Tam bir saçmalık.

İrem

Biz de açığa alacağız gibi duruyor bu tabloda, gerçekten anlamak güç!

VFS Global Hollanda Sonuç Gelmesi

01 Şubat 2024 11:06
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

VFS Global Hollanda Vize Uzun Süreli Belirsizlik Durumu, Cevap Yok, Muhatap Yok!

19 Eylül 2024 16:01
Semih sonuçtan memnun