04 Aralık 2024 15:51

Tütünsepeti adlı site. İçime doğdu, araştırdım. İyi ki de iptal etmişim. Sahte ürün satıyor. Bu sezgiden önce de gayet saygısızca, sanki arkadaşıyla konuşur gibi 'evham yapmayın' diyerek beni sakinleştirmeye çalıştı güya çalışan.
Aras Kargo'yla yolluyoruz yazmışlar, ne bir adres bilgisi var ne bir şey. Eksik gedik bilgi var, güven vermiyor dedim, suçlu ben oldum. Bir de üstüne sahte ürün olduğu öğrendim. Benim ürünle ilgili her şeyi sorma, hatta şirketinizin adresini (hiçbir yerde yazmadığınız) bilme ve bunu sorgulama hakkım var!
Saygısız ve kendini beğenmiş bir tavır, sizin haysiyetsizliğiniz. Ayrıca geç geldi.
Sitede 10'dan önce verilen siparişler gün içinde teslim edilir yazıyor, üç gün bekledim. Çok çok ayıp.

Murat
Murat

Hocam gönül rahatlığı ile verebilirsin. Yorumlar yanıltıcı bende ilk başta yorumlara baktım normalde almamam gerekiyordu fakat çoğu art niyetliymis

Semih
Semih

Merhaba ben sipariş vermeyi düşünüyorum kendilerini telefonda aradım konuştum bizi araştırdın 8 senedir satıyoruz internetten bakın araştırın gibi konuştu ama nedense araştırdım hiç iyi yorumlar yok sipariş verme yönünde

07 Temmuz 2024 14:24
Saliha sonuçtan hiç memnun değil

04 Ağustos 2023 14:19

21 Şubat 2025 17:20