Melisa sonuçtan çok memnun

Haksız Tinder Hesap Askıya Alınması Ve Gold Üyelik Mağduriyeti

Haksız Tinder Hesap Askıya Alınması Ve Gold Üyelik Mağduriyeti
19 Ekim 2024 01:15

23 Ekim 2024 00:14

Tinder hesabım hiçbir sebep yokken askıya alındı? Ve selfie incelemesi istiyor. Sürekli sebebini öğrenmek. Ve hemen hesabımın geri açılmasını istiyorum. Gold üyelik aldım ve yapılan şey haksızlık yanlış bir durum içeren fotoğraf içerik ve davranış biçimim yokken hesabım kapatıldı. Ve bu durumu 2. Kez yaşıyorum tekrardan hesabımın açılmasını talep ediyorum

23 Ekim 2024 00:11

Tinder hesabım 2. Kez tekrardan askıya alındı profilimde uygulama kurallarına aykırı hiçbir durum yok çok fazla eşleşmem yok ona rağmen yine hesabım kapandı sebepsiz yere? Lütfen hesabımı geri açılımını talep ediyorum daha önce kapandığında yine 2 gün bekledim ve hesabım selfie incelemesi altından çıkarak kullanıma açıldı ve tekrar aynı sorun ile karşılaştım?

28 Ekim 2024 00:25

Şaka gibi 3. Kez aynı şey oluyor bu duruma artık bir Çare bulun bu nedir her seferinde doğrulama isteyip hesabımı açmıyorsunuz? Nedir bu saçmalık

29 Ekim 2024 21:04

Gold üyeliğim varken hala bu sorunu yaşıyorum düzeliyor ve sonradan tekrar oluyor artık eşleşemiyorum. Beni beğenenleri de göremiyorum. Aynı zamanda mesajlar ne gidiyor ne geliyor. Bir an önce sorunumun çözümünü ya da para iademi istiyorum.

Akiff

Sorun düzelttiler mi acaba

Furkan
10 Ekim 2024 18:48
Tinder Gold Üyeliği Sonrası Hesap Askıya Alındı
Hayriye sonuçtan hiç memnun değil

Tinder Gold Üyelik Aldıktan Bir Saat Sonra Hesabım Kitlendi!

Hayriye
26 Temmuz 2024 04:12
Tinder Gold Üyelik Aldıktan Bir Saat Sonra Hesabım Kitlendi!
Elif sonuçtan memnun değil

Tinder Gold Üyelik Şikayet