Kayhan sonuçtan hiç memnun değil

27 Temmuz 2024 23:54

20 Temmuz cumartesi günü webden bulduğum İstanbul Maltepe hera Premium otele (0216 5892400) telefon ederek müsait odalarının olduğunu öğrendim misafirlerden birinin ameliyat olduğunu o nedenle erken giriş gerektiğini söyledim gelin yardımcı oluruz dendi. 21 Temmuz pazar günü gittiğimde odalarda müsaitlik yok çıkışları beklemeniz lazım dendi sonra sizin istediğiniz odanın bir alt tipinde müsaitlik var isterseniz oraya alalım sonra diğer odalardan boşluk olunca hemen değiştiririz dendi.

Ucuz olan oda için 1600 TL bizim istediğimiz oda için ise 1950 TL gecelik fiyat olduğu belirtildi. 3 gece 1950 TL den toplam 5850 TL Yapı Kredi banka kartımla ödedim. Misafirlerim odaya çıktılar ancak yarım saat sonra beni arayarak odada elektriğin bile olmadığını hiçbir şeyin çalışmadığını böceklerin olduğunu resepsiyona söylediklerini ancak başka olmadığını akşam 4 ten sonra bakarız dediklerini çıkmak istediklerini söylediler.

Ve ben de girişlerinden yaklaşık 1 saat sonra giderek resepsiyonla konuştum maalesef başka bir şey yapamayacağını para iadesi için yetkili olmadığını yetkiliye ulaşamadığını söyledi. Hastanın hemen bir yerde dinlemesi gerektiği için para iadesini hafta içi hallederiz diye düşünerek onları alarak başka bir otele götürdüm, 22 Temmuz pazartesi günü otele gelerek para iadesini talep ettim ancak resepsiyon görevlisi iade yapmıyoruz dedi.

Yetkiliyi sordum burada yok dedi telefonla ulaşalım dedim aradı kabul etmediğini söyledi telefonla ben konuşayım ver dedim telefonu vermedi. Sonuç olarak hiç kullanamadığımız oda için 3 gecelik hem de daha pahalı oda fiyatını alarak paramızı da iade etmeyerek kaba davranışlar sergileyerek davranan hera Premium otel ve var olan diğer otellerinin hizmet kalitesinin çok kötü olduğunu net olarak söyleyebilirim. Otel kapısındaki gruba ait otellerin listesi bulabileceğiniz böceklerden birinin resmini ekledim.

Öztürk sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2025 18:39
Emine sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2023 11:33
Durupduru Hotel Kalmadığım Günün Parasını Aldılar.
Durupduru Hotel Kalmadığım Günün Parasını Aldılar.
Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 21:13
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2025 13:13