Temiz.co Kuru Temizleme Paketi Mağduriyeti

23 Ağustos 2024 14:46

Boyner’den aldığım 2 paket (8 parça) kuru temizleme haklarını kullanmak üzere; 20 Ağustos tarihinde teslim ettiğim 1 takım, 3 ceket, 1 mont ve 2 kaz tüyü mont teslim etmiştim. Sonrasında çağrı merkezini ve ürünü teslim ettiğimiz numaraya altını çize çize sadece paket kapsamındaki haklarımızı kullanmak istediğimizi belirttik. Ürünler kuru temizlik yapıldıktan sonra bu paketin sadece ceket ve pantolonlarda geçerli olduğunu, montlar için ilave ücret çıktığını ilettiler. İlave ücret ödemek istemediğimi, sadece paket kapsamında bulunan haklarımdan kullanmak istediğimi söyledim. Ancak ben bunu söylememişim gibi firmadaki çalışanlar tüm ürünleri temizleyip benden ekstra ücret talep ediyorlar. Yeni yüzyılın para kazanma mantığı da bu olduğunu düşünüyorlar. Bundan sonra Boyner başta olmak üzere, adını daha önce duymadığım olumsuz tecrübe edindiğim Temiz.co ve n** firmalarını asla kullanmayacağımı söyleyebilirim!

11 Aralık 2024 11:14

Benim onayını vermediğim bir ödemeyi zorla ödetip, üstüne üstlük ürünleri hala daha teslim etmiyorlar. Neredeyse her gün çağrı merkezini aramama rağmen beni sürekli öteliyorlar. Pişmanlık pişmanlık!

Aykut sonuçtan çok memnun

16 Aralık 2024 19:33
"Teşekkür ederim problem giderildi"
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 12:58

Mürüvet
22 Ocak 2025 12:30
Temiz.co Kuru Temizleme Hizmetinde Kupon Yanıltmacası Ve Ekstra Ücret Talebi!

Turgay
18 Şubat 2025 12:22
Temiz.co Kuru Temizleme Paketinde Eksik Bilgi Ve İptal Sorunu
Esra sonuçtan hiç memnun değil

06 Şubat 2025 17:42