Samet sonuçtan hiç memnun değil

Gorilla G3 Scooter Smart Mi

Gorilla G3 Scooter Smart Mi
Samet
02 Mayıs 2024 15:51

Gorilla G3 Scooter Smart mi
ürünü 2024 Ocak ayında aldım kış şartlarından dolayı 1-1.5 ay zaten hiç kullanılmadı. Mart ayında birkaç sefer sürdüm fakat fark ettim ki şarjı çabuk bitiyor 85 km falan gittiği yok belki daha 5 km sonra şarjı 1 tırnağa düştü. Sonrasında zaten frenler tutmamaya başladı 2 frende 2-3 gün içinde hiç tutmaya başladı. 27 Mart'ta servise yollandı. Ne kimse arıyor ne de kimse bilgi veriyor 2 sefer Kocaeli 41avm alışveriş merkezi mi STOR'u aradım (17nisan) da biz size döneceğiz gibi cümleler kullandılar kimse aramadı bilgi vermedi Bugün 2 Mayıs cihazı göndereli 15 gün sonra 2 ay olacak fakat ayıplı ürün olduğunu sanırım kendileri de kabullenmiyor ki bence ondan aramıyorlar. Ürün 5 gün içinde elime ulaşmaz ise Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yapacağım ve güncel fiyatından ürünün iadesi ni isteyeceğim. Yorumlarda okuduğum gibi tekeri patlak, herhangi bir yerinde çizik, vs bir şey görürsem ürünü kesinlikle geri almayacağım. Direk serviste bırakıp mahkemeye başvuruda bulunacağım. Gereğinin yapılmasını bekliyorum.

Ahmet
Ahmet

Smart mi pişmanlıktır ben işimi kolay çözdüm Allah'tan bana iyileri denk geldi ama yine de Smart mi pişmanlıktır

Furkan
28 Haziran 2023 17:49
Gorilla G3 Scooter Smart Mi Şikayet
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
18 Haziran 2024 00:39