Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Saygısız Cümleler Kuran Hemşire

25 Mart 2024 17:58

Bugün Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi'nde genel cerrahi bölümünde bir operasyon geçirdim. Dikişli bir işlem olduğu için operasyondan hemen sonra tansiyonum düştü ve gözlerim karardı. Bunun üzerine Doktor İ**** T***'un hemşiresine durumu bildirdiğimde, 'Kalk dışarıda bayıl, seni mi bekleyeceğiz? Dışarıda hasta var.' gibi hoş olmayan ve saygısız bir cevap aldım. Ayrıca, 'Güneşleniyor musun? Bir de kalk çık artık.' ifadeleriyle ve gereksiz tavırlarıyla davranışını sürdürdü. Eğer kişinin sabrı ve isteği yoksa, yerini dolduracak birçok genç bulunmaktadır. Kişi, ister özel ister devlet hastanesinde çalışıyor olsun, kimseyle bu şekilde konuşmamalıdır. Sonuç olarak, çalıştığı için ücret almaktadır ve umarım bu saygısız ve hoş olmayan davranışı için gereken yaptırımlar uygulanır.

Azmi

Peki burda şikayet ettiniz gereken yapıldı mı gerçekten buradan şikayet edilince geri dönüş yapılıyor mu bende kaç gündür şiddetli ağrılar çekiyorum bugün randevum vardı bana 24 gün sonra ya ultrason için gün verdiler

Doktorun Kaba Tavrı Ve Hastadan Kovulma Deneyimi

31 Temmuz 16:13
Doktorun Kaba Tavrı Ve Hastadan Kovulma Deneyimi
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Dr. Asistanını Hastaları Azarlaması

03 Haziran 2024 23:05