Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi Özel Güvenlik Heyet Raporu

Özel güvenlik sertifikası için Ankara Etimesgut şehit sait Hastanesi'ne gittim tüm doktorlardan onay aldım ama sol kolumda omzumun kısmında alt kısmında iki ufak çizgi faça izi olduğu için izin vermediler. Psikiyatri doktoru vermedi tekrardan rapor için başka hastaneye başvuru yapabilir miyim veya ne yapmam gerekiyor. Silahsız özel güvenlik için saçma bir sistem değil mi?

Yorumlar(9)

23 Aralık 2024 00:37

Bende aynı problem var. Kolumda yara izi olduğu için sınavlarda başarılı olmama rağmen heyet raporu için hala hastaneye gitmedim. Psikiyatrist koldaki izi gördüğünde onay vermez mi. Bu konuda ne yapabilirim😭

28 Kasım 2024 00:15

Sağlık raporunu alabildin mi

24 Ağustos 2024 03:05

Abi il saglik müdürlüğüne itiraz et başka hastaneye yönlendiriyorlar bende öyle yaptım bekliyorum onlar senin itirazını kabul edip başka hastaneye yönlendiriyorlar orada zaten izah edersin doktor beni dinlemedi kendi sordu kendi cevapladı dersin durumunu anlatırsın her doktor aynı değil şansını yine dene ayrıca CİMER'e de şikayette bulun hastane ismi doktor ismi bölümünü belirtip

24 Ağustos 2024 01:56

Aynı sorunla bende karşılaştım tüm doktorlardan onay aldım diyon ya psikiyatri doktoru hemen ordamı olumsuz rapor verdi sana yoksa heyete yönlerdi heyette mi olumsuz rapor aldın

Etimesgut Şehit Sait Ertürk Devlet Hastanesi İlacım Bittiği İçin Randevu Sıkıntısı Yaşıyorum

15 Aralık 2023 günü psikiyatri ilacım bittiği için Etimesgut Şehit Sait Ertürk hastanesine gittim. Psikiyatri ilacı oldu...

Tuzla Devlet Hastanesi'nde Sağlık Raporu Almanın Zorluğu

7 Nisan 2025 20:215.976

Yaklaşık 20 gün kadar önce silahlı güvenlik kimlik kartı almak için Tuzla devlet Hastanesi'nden randevu aldım ve işlemle...

2 Destek