Erdal sonuçtan hiç memnun değil

E-ticaret Marka Taklidiyle Dolandırıcılık Kapıda Ödemeli Alışveriş Mağduriyeti

15 Ağustos 2023 13:39

Hatırlayamadığım 5-6 ay önce Instagram'dan kapıda ödemeli penye sipariş vermiştim. Ürünler şeffaf kargo ile geldi. Fakat reklamında anlatıldığı kalitede olmadığını görünce paketi açmadan iade ettim. Daha sonra gönderici firma arasında neden iade etiğimi sordular. Bende anlattığınız kalitede olmadığını gördüğüm için iade ettim dedim. Kargo ücretini ödememiz gerektiğini veya hakkınızda davacı olacağımızı söylediler. Sonra birkaç ay sonra y***hukuk bürosu diye bir yerden mesajlar geldi. Ciddiye almadım. Bugünde 2 defa aynı mesajlar gelince. Gelen mesajda var olan tel No. Yu aradım. Benim borcum yok nedir bu mesajlar diye sordum. Konuşan beyefendi falancı tarihte penye almış ve iade etmişsiniz, firmayı zarara uğrattığınız için 50 TL kargo ücreti +200 TL avukatlık ücretini öderseniz konu kapanır. Aksi takdirde 25 dakika içinde bu ödemeyi yapmazsanız hakkınızda icra işlemi başlatılacak ve 7200 TL ödemek zorunda kalacaksınız diyerek tehdit edildik.

03 Temmuz 2025 16:33

Blaupunkt Servis Süpürge Tamiri İçin Sahte Servis Mağduriyeti Ve Yüksek Ücret Talebi

26 Mayıs 2025 13:48
Blaupunkt  Servis Süpürge Tamiri İçin Sahte Servis Mağduriyeti Ve Yüksek Ücret Talebi

Alo-Yoga-fabrika Satış Mağazası Şikayeti

22 Ekim 2025 13:39