Yahya sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 13:02

5 gün önce Ekstra Bet'e üye oldum. Ekstra Bet 912, kendi adına ileride açacakları 914 ve 915 hesaplarını şu an açmış durumda. Güvenlik kodu olmasına rağmen hesaplara giriliyor. Hesabıma izinsiz giriş yapılmış ve hattımda kısıtlama var. Tüm kimlik fotoğraf bilgilerine ulaşıyorlar. Google'da aratınca ilk üç arama sonucundan birinde, hatta en üstte kendi Twitter hesapları da yönlendirici olarak çıkıyor. İstedikleri gibi oyunlarda müdahale edebiliyorlar. Bir sürü temsilcisi ve 4-5 tane kendi sahte sitesinde, kendi yapan insanlarla bildiğiniz dalga geçiyorlar. 50 liralık oyunda verilmesi gereken kombinasyon gelince 12 lira, 10 lira para veriyorlar. Her şeyi fotoğrafladım, bütün yazışmalar var. Benim kimlik bilgilerimi, fotoğrafımı, her şeyimi aldılar. Sahte sitelere girmişim diye beni uyardılar. Ben hiçbir siteye girmedim. Bana mail attınız, tutup da hesabımı kısıtlamayın, yarın bonus vermemek için dedim. Yine de kanıtlamışlar, bana bonusun var aranma talep et diye WhatsApp'tan yazışıp aranma talep ettiğimde, bana iki gün beklettikten sonra bonusunuz yok dediler. Dalga geçtiler. 250 gün freeze bonusumuz var diye diğer WhatsApp'tan Ç**** Hanım söyledi. Ç****'yı sattı tabii. Onunla girdim, sadece 30 lira kazanç sağladım, o da havada gitti. Bunlar hep talihsizlikmiş. Ben yıllardır her yerde oyun oynuyorum, kısmetmiş. Beş tane kendi sitelerini yapmışlar. Aleni yazışmalarımı, ekran fotoğraflarını hepsini paylaşacağım. Sakin, Ekstra Bet ismindeki hiçbir siteye inanma! Birlikte Mostbet, Pinbahis, 7 Bahis gibi yıllardır herkesin bildiği virüs siteleri ve aynı taktiklerle birlikte reklam paylaşıyorlar. Google'da yazınca en üstte çıkan Instagram sayfasına girin, kendi siteleri yönlendirmeli olarak güvenlik kodunu bile olsa girebiliyorlar. Kesinlikle kazanmanıza mani olacak her türlü hileyi yapıyorlar. Ben iyi niyetimle sitenizde bir acayiplik vardı, değil mi? Hesabımı kısıtlayıp kontrolü yaptılar, vadettikleri bonusu vermediler. Vermemek için 40 takla attılar. Vadede dört beş ayrı geldi. Görüştüm, sitelerinin bir sonraki numarasıyla hesaplar açıyorlar. Mesela şimdi 912, ya 914 onlar da 915, onlar da 916, 913 onlar da ama sahte diyorlar. Gelin, bütün kişisel bilgilerinize ulaşabiliyorsunuz. Girin, ne kadar güvenlik kodunuz girilebiliyor. Şimdi de bana en son diyor ki siz yanlış siteye girmişsiniz, size söylemiş miydi arkadaşlar? Ben sahte dedikleri siteye girebildiğimi onlara göstermek için girdim, onların da fotoğrafını atacağım. Kaybetmiş şanslı günü hazmedememişim. Devamını atıyorum.

29 Mayıs 2024 13:01

Bir önceki şikayetim yazmakla bitmez de eksik 8 fotoğraf alabiliyor sadece o yüzden elimde de çok fazla fotoğraf var onları da iyi yayınlayacağım birkaç tane açacağım o yüzden ekstra bir kendi sitelerini Bir önceki kuracağı siteye çeşitli WhatsApp e-posta yoluyla ya da hiç girilmediği halde bulundu değil kısıtlayarak yeni bilgilerine fotoğraf bilgilerini ulaşmak istiyor sen de kısıtlan kaldırsın diye veriyorsun fotoğrafını

29 Mayıs 2024 13:06
extrabet-kendi-kopya-sitelerini-yapiyor-1.jpg

Yetmeyen yazışmalar

29 Mayıs 2024 13:08

Devam

29 Mayıs 2024 13:11

Devam devam daha da var

29 Mayıs 2024 13:53

Twitter hesabınızı da yazın isterseniz Google'a ekstra bet yazınca hemen 3 sırada çıkıyor beni aramayın ben uzlaşmak istemiyorum zaten arasanız da yine telafi olacaktır ve süt kabul olacaktır Bir de azarlar gibi konuşulacaktır ve ben sabaha kadar sizi nazikçe uyardım ben de en son sabah dalgalandı geçtiniz hiç umurlarında değil bu sitelerin olması hemen karşımıza çıkabiliyor olması onlar umurlarında olan kimlik bilgilerini almak kaşıklanmış şansınız yok falan demek bir de sahte dayıya girmişsin diye adamı suçlamak niye ya bir sürü siteler onlarla ilgili böyle bir şey olmuyor da güzel oluyor acaba hey diğer üyeler çok çok çok çok organize bir ekip var dikkatli ol un beni aramayın ben yalnız sitelere falan girmedim gireceğim iddia ederim kimlik bilgilerini alındı hesabım kısıtlandı kast i

29 Mayıs 2024 14:00
extrabet-kendi-kopya-sitelerini-yapiyor-1.jpg

Devam

30 Mayıs 2024 14:23

Bir mağduriyetim giderilmiş değil bir sorun çözülmüş değil neden kendimi tamamen dışladım dışladığım halde sitenize başkaları girmeye çalışıyor diye bana mail atıyorlar attıkları maille başka adreslerinden yine kendilerinin ben diyorum ki ben sitenizden kendimi dışlamışım şifrem hiç kimse bilmiyor kim girmeye çalışıyorsa girsin sonuçta benim paramı yatıramayacak Kazancı olursa benim hesabıma çekemeyecek ben bunun için neden tedirgin olayım bana bütün mesajlar da atmayın tamamen ilişkimi kesin diye beni verecekleri gün geçmesini bekletip kazanç vadi ile sabahında da aranmama mesajlaşmama kendimi ifade etmeme söylenilen paranın verilmemesi üzerine böyle bir hakkımız yoktur diye telefon açtırıp bekletirim dalga geçilmesi gece boyu uyumamıştım zaten yaptıklarının aynısını yapan bir sürü site var limit sınırlama yapıyorlar telefonun ayarlarını çok iyi yapmak gerekiyor güvenlik kodu da bir işe yaramıyor Kendi kendilerine patlatan 4-5 tane site var bir tanesi düzgün çalışıyor görünüyor o yüzden ona sığınıyorlar ama azıcık aklı var olan adam bile bakıp farkı anlıyor hep bir iki sor diyor sonra bir iki site sonra kaç olacaktır dedi onu numara olarak kullanıyorlar benimle telefonla görüşeceğiz düşünürlerse bir hakkım varsa vereceklermiş ben de kabul etmiyorum hakkım varsa zaten verin öyle dedim görüşürüz çünkü telefonda daha da bunlar dalga geçer gibi davranıyorlar

10 Nisan 2025 08:26
Çekim Talebi Sorunu Ve Hesap Kısıtlaması
Mir sonuçtan hiç memnun değil

Extrabet Bahis Sitesinde Beklenmedik Para Kaybı

30 Ocak 2025 07:24