Reyap Hastanesi Reyap Hastenesi Para İçin Tedavi Uyguluyor

20 Temmuz 2023 16:0773.093

Reyap Hastanesi İstanbul'da 1 ay önce doğum yaptım. Doktorum N. J Hanım, doğum hatası sebebiyle (sıvı yutmuş) bebeğimi daha göremeden yoğun bakıma almışlar. Yenidoğan yoğun bakımda bebeklerin başında gece doktor yok, sadece hemşire ve görevlilere emanetler. Hemşire ve görevliler birbirinden habersiz, maske ve eldiven takmıyorlar. Bebek sağlığıyla ilgili biri iyi diyor, biri solunumu kötü, bir diğeri de antibiyotik tedavisi uyguluyoruz diyor. Her neyse, ben çocuğumu 8. günün sonunda aldım, 15 gün kalacak dediler. Hemen başka bir doktora götürdüm çünkü bana ani beyin ölümü gerçekleşebilir dediler. Çocuğumu çıkardığım için doktor, çocukta hiçbir sorun olmadığını söyledi. Kanında mikrop da yokmuş, neden benim çocuğuma antibiyotik kullanıldı? Beni neden çocuğumdan 8 gün ayrı bıraktınız! Enfeksiyon, sarılık, solunum sıkıntısı dediniz. Doktorunuz tatile çıktı, yalandan her gün kontrol ediyormuş gibi yapıyor. Dediniz ki, bunların hepsini devletten para almak için yapıp çocuğumu kullandınız ve bana uygulanan tedavi dokümanlarının çoğunu hala vermediniz. Sizi her yere şikayet edeceğim. Bunların hepsi başıma süit oda tuttuğum için geldi. Onun indirimi için fiş fatura talep edemezsiniz dediniz. Sizin yaptığınız her şey planlı, yazıklar olsun. İlk doğumumu da orada yaptım ama sizin gözünüzü artık para hırsı bürümüş.

Buse
29 Nisan 2024 15:19

Buse
19 Ekim 2024 11:00

Reyap hastanesini boşaltıyorlar. Polis baskın yaptı hastaların çıkışlarını yapıyorlar, hastane kapanıyor (geçici olarak)

Yorumlar(69)

31 Ekim 2024 17:31

Geçmiş olsun abla bizim doktorda Fırat sarı 1 kardeşim engelli kaldı diğeri hayatını kaybetti yapanların ceza almasını istiyorum alırlarmı sence?

Ayşegül
Benzer Şikayeti Var
19 Ekim 2024 22:49

Biz orada bir şeyler döndüğünü anladık artık almak istiyorum dedim tamam kontrolleri yapılsın bu hafta çıkış vereceğim dedi taburcu olacağına 2 gün kala kanında sıkıntı var çok düşük kan takmak lazım dedi ve beni 2 3 hafta daha oyaladı tam 52 gün boyunca kızım kilo alamadı orada aç yattı orada bakımsızdı eve geldiğimde bezini açtığımda kızım yanmış gibi pişikleri vardı 1 ay boyunca çok fazla kremler kullanmama rağmen geçmemişti. Taburcu olduktan 4 gün sonra bu olayları haberlerden izledim ve sabahı hastaneye gittik hastane yönetimi biz sizin kızınıza ücretsiz muayene edip testlerini tekrarlayalım diye teklif sundular

Ayşegül
Benzer Şikayeti Var
19 Ekim 2024 22:48

Ben 1 Mart 2024 tarihinde Esenyurt reyap doğum yaptım ve 52 gün kaldı Fırat sarı bize 2 haftaya taburcu olur dedi. Kızım 1770 gr dan 1400 gr kadar düştü her aradıgnda neden diye sorduğumda alacak merak etme diyerek beni oyaladı artık tahammülüm kalmadı defalarca almak istediğimi söyledim Solunum sıkıntısı var ciğer gelişmemişti deyip oyaladı pazar sabahı bizi arayıp süt getirin dediler daha sonra size bir ilaç yazacağız bunu alın dediler sabah erkenden eşim gitti içeriye girmek istemiş hemşirelerden biri almış içeride solunuma bağlı olmadığını görmüş ve hemşireye sormuş eşime hayır solunum sıkıntısı artık yok solunum desteği almıyor 1 haftadır demiş 2 gün sonra görüşe ben gittiğimde kızımda solunum desteğini gördüm ve hemşireye durumu anlattım fakat bana hemşire hayır olamaz senin kızının solunum desteği almadan kendi nefes alamaz deyip yalan söyledi.

19 Ekim 2024 19:32

Bu durum sanıldığı gibi 2-3 yıllık değil en az 6 yıllık bir durum bence. Olayı ilk duyduğumda vefat eden bebeklerden habersizdim, sadece SGK’dan haksız kazanç elde etmek için bunu yaptıklarını sanarak bir yorum yazmıştım. Durumun korkunçluğunu gördükçe ben de yaşadıklarımızı detaylı yazmak istedim. 24.10.2018de İstanbul Reyap hastanesinde sezaryen doğum yaptım. 4175 gr ağırlığında doğan ve gebelik sırasında hiçbir sorun yaşamadığım oğlumu, doktor Fırat Sarı ameliyathaneden çıktıktan yarım saat sonra ciğerlerinde su var diyerek yoğun bakıma aldı ve "1 ya da 2 gece kalır taburcu ederiz" dedi. 2gece sonunda Cuma günü bebeği çıkarmaya gittiğimizde "1 gece daha kalsa iyi olur ama araya hafta sonu girdiği için Pazartesi taburcu edelim" dedi. 29.10.18 Pazartesi gittiğimizdeyse hemşireler "resmi tatil olduğu için doktorumuz gelmedi" diyerek yine taburcu etmediler.

19 Ekim 2024 18:03

Merhaba 2021'de benim de doktorum n. J. Hanımdı ve doğumdan sonra kendisini göremedim tatile çıktı dendi. Bebeğimi 9. Gün imza ile çıkarttık yoğun bakımdan. Çok kilo vermişti, sesi kısılmıştı. Enfeksiyonu var dendi ama 9 gün tahlil sonuçları çıkmadı diyerek bizi oyaladılar. Doktor dahil hepsi için savcılığa gideceğim. Daha kaç kişiyi üç kuruş için bebeklerinden ayırdılar günlerce kim bilir.

19 Ekim 2024 12:12

Gerçekten ayık bir kafaya sahip oluşunuza hayran kaldım. Bizler de bu olaydan sonra her şeyi sorgulamamız gerektiğini öğrendik. Sonra hiçbir doktor kızmasın %100 biat etmiyor hasta kendine diye. Verilmiş sadakanız varmış.

18 Ekim 2024 23:11

Kanim çekildi okurken. Tarihe baktım kaskatı kesildim. Sizi düşünemiyorum. Allah size bağışlamış keşke diğer çocuklarda bu kadar şanslı olsaydı

18 Ekim 2024 23:07

Kul sizin hakkınızdan gelmez belki olayların üzeri kapatılır ama rabbim unutmaz, kabusunuz olsun bu topraklar, şeytanın işbirlikçileri, bu devlette sizi en ağır şekilde yargılamaz ve cezalandırmaz ise yazık ki ne yazık...

18 Ekim 2024 21:25

İnanamıyorum taaa ne zaman yazılmış bu şikayet. El kadar sabilerin canına kast etmişler. Güneş yüzü göremesinler

18 Ekim 2024 20:10

Merhaba Şule Hanım, Haber Global TV'den Pınar Demir ben. Konuyu haberleştirmemiz için dilerseniz iletişime geçebilirsiniz. [email protected]

18 Ekim 2024 19:34

Şule hanım merak etmeyin her şey yapılıyor kanuni olarak mağdur baba olarak gözlerimle gördüm içim çok rahat sizde rahat olun lütfen

18 Ekim 2024 16:00

Rabbim çocuğunuzu size bağışlamış lütfen şimdi tam zamanı dosyaya hangi savcılık bakıyorsa sizde şikayetçi olun cezalarına ceza katlansın size ve çocuğunuza yaşattıkları cezasız kalmamalı

18 Ekim 2024 14:28

Adam PKK üyeliğinden ceza almış sonra salıverilmiş ve bu alçaklıkları yapmış. Ucuz atlatmışsınız

18 Ekim 2024 13:04

Şule hanım sizi zekanızdan ötürü kutluyorum. Resmen olayın işleyiş şeklini çözüp şikayetinizi dile getirmişsiniz. Verilmiş sadakanız varmış, vah ki giden o canlara. Umarım suçlular hak ettiği cezayı bu dünya da da alır. Evladınızla size sağlıklı hayırlı bir yaşam diliyorum.

18 Ekim 2024 11:41

Merhaba, [email protected]'dan iletişime geçebilir misiniz?

18 Ekim 2024 00:37

Vay be 20 Temmuz 2023de yazmışsınız bugün tutuklandılar

17 Ekim 2024 23:57

Sezgin bey merak ettim bebeğiniz nasıl hastane meğer çeteymiş umarım bebeğiniz iyidir

17 Ekim 2024 15:14

Benim oğlum 2018 ekim sonunda Esenyurt Reyap hastanesinde doğdu. Ciğerine su kaçmış denerek bu doktor Fırat sarı tarafından yoğun bakıma alındı ve 1hafta yoğun bakımda kaldı. Doktora kalsa 3 4 gün daha kalması gerekiyordu ama biz imza verip çocuğu çıkarttık. O zaman da durumdan şüphelenmiştik çünkü bize 2 3gün deyip 7günde çocuğu taburcu etmemişlerdi. Çocuğum yoğun bakımda biberona alıştı beni reddetti. Aramızda bağ kurmamız çok zorlaştı. Hakkımı helal etmiyorum umarım cezaevinden ölene kadar çıkamaz.

29 Nisan 2024 14:07

2023 yılında bunu fark etmişiniz ama 2024 nisan ayında tutuklandılar bu reyap hastanesinde görevli olan Fırat sarı ve 300 kişi ise bu ekibin içindeymiş. Dediğiniz çok doğru

28 Nisan 2024 00:09

Hep aynı hikaye zaten ya şu yutmuştur ya da solunum sıkıntısı var gerçekten yazık ya insanlar bebekleri hasta diye gözyaşı döküyor 10 gün o kapıda ki yaşadım yaşamış biri olarak söylüyorum bende bebeğimi görünce baktım gayet sağlıklı kendim tüm sorumluluğu alıp imza atıp çıkardım ki bebeğim de hiçbir şey yoktu hakkımı helal etmiyorum ben 1 hafta bebeğimden ayrı uyku uyumadım

29 Ağustos 2023 14:33

Bebeğimizi Acıbadem atakente sevk ettirdik hala orada 15 gündür ama entube en son 17 saat extübe kalabildi deniyorlar 😔😔🙏

13 Ağustos 2023 16:05

Şule hanım bizim bebeğimiz 21 gündür enfeksiyondan orada nasıl bir yol izlediniz konuşabikme imkanmz var mı çok çaresiziz😔😔

Reyap Hastanesi Şikayeti

20 Ekim 2024 01:4732.416

24.10.2018de İstanbul Reyap hastanesinde sezaryen doğum yaptım. 4175 gr ağırlığında doğan ve gebelik sırasında hiçbir so...

14 Destek1 Yorum

Reyap Hastanesi İstanbul Mağduriyeti!

26 Temmuz 2024 14:2657.318

Reyap Hastanesi İstanbul doğum yaptım uzm Dr...***ekibi ve hastane ihmali sebebiyle çocuğum şu an engelli daha önce şika...

11 Destek5 Yorum

Yenidoğan Yoğun Bakımında İhmalkarlık Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

18 Ekim 2024 23:065.869

09.07.2021'de doğan oğlumu Reyap hastanesinde 1 gün sonra enfeksiyonu var diyerek apar topar kuvöze aldılar. Hemşire 3 g...

1 Destek