Pursaklar Devlet Hastanesi Sunnet Etmedi 7 Aylık Oğlumu Yardım Edilsin

04 Mart 2024 15:46

20.02.2024 tarihinde Ankara Pursaklar Devlet Hastanesi'ne gittim. Ailem ve 7 aylık bebeğim için sünnet randevusu alarak doktorun yanına girdiğimde, doktor çocuğumla doğru şekilde ilgilenmedi. Çocuğumun sünneti için gerekli kontrolleri yapmadan, doğrudan 26.02.2024 tarihinde saat 09.00'da ameliyat edileceğini söyledi ve bizi gönderdi. Bana, babasının da orada olması gerektiği konusunda hiçbir bilgi verilmedi. Sünnet ameliyatı gününde, 1 hafta boyunca Ankara'da 7 aylık bebeğimle zor şartlarda kaldım. Ameliyat günü olan 26 Şubat'ta ameliyatın yapılacağı yere gittiğimde, 'Babası nerede?' diye soruldu. Eşim asgari ücretli bir personel olarak Hakkari'de sınırda görev başında olduğu halde, A**** K*********** isimli genel cerrahi bölümündeki doktor, babası olmadığı için çocuğumu ameliyat etmedi. Eğer bu bilgi baştan verilseydi, beni ve çocuğumu mağdur etmezdi. Defalarca ısrar etmeme ve eşimin faks göndermesini, görüntülü arama yapmasını teklif etmeme rağmen, doktor hanım hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Babası olmadığı için bu konuda mağdur oldum ve destek bekliyorum.

Mevlan sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Devlet Hastanesi Kadın Doğum Doktoru Tavrı

06 Şubat 2024 10:23
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

05 Şubat 2024 14:51