Pendik Devlet Hastanesi Kadın Doğum Şikayeti

06 Şubat 2024 01:13

Devlet hastanesinde bu şekilde bir muamele kabul edilemez. Pendik Devlet Hastanesi Kadın Doğum bölümünde sezaryenle doğum yapmış bir hastaya gösterilen saygısızlık inanılmaz. Dört kez doğum yapmış bir insanın bebeklerine sadece iğne yapılıp kan alınarak 'prosedür bu' denilerek, 2-3 saatlik yeni doğmuş bebekleri ameliyattan çıkmış annelerinin yanına çıplak vaziyette bırakıp gidilmesi doğru değil. Hasta hakları nerede? Saygısızca davranan çalışanlar, muameleyi beğenmeyenlere 'Paran varsa özel hastaneye gitseydin' deme hakkını kendilerinde nasıl bulabiliyorlar? Sigortalı olarak çalışmanın bir anlamı olmalı. Hem özel hem de devlet hastanelerine giden hastalar aynı ve en önemlisi insanlar. Bu işi yaparak devletten maaş (32.000₺) alan bir kişi olarak işini layıkıyla yapmalısınız. Prosedür bahanesi arkasına sığınılacak bir durum değil. Akşam yemeği bile verilmemiş. Öğlen saat 2'de giriş yapmış hastaların odalarına yemek alınmamış ve 'Biz bilemeyiz' denilmiş. Bu nasıl bir tutum? İnsani muamele görmek her hastanın hakkıdır ve karşılığında ödeme alınıyor. Çalışanların eğitim eksikliği giderilmeli ve daha dikkatli olmaları sağlanmalıdır. Denetimlerin artırılması gerektiğini düşünüyorum. Sayın Fahrettin Koca, lütfen bu konuya el atın.

Helen sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 17:22
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Eyüpsultan Devlet Hastanesi'nde Saygısız Davranış Ve İletişim Sorunları!

14 Mart 2025 23:24

23 Kasım 2023 21:53
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Bitlis Devlet Hastanesi Hemşire Güvenlik Temizlikçi Şikayeti

01 Aralık 2023 13:36
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Bayrampaşa Devlet Hastanesi Çalışanlar H. K**** Doktor

31 Temmuz 2024 12:08