Medar Hastanesi'nde Şok Edici Fiyat Artışı Ve Kötü Hizmet

10 Temmuz 2024 16:40

2023 Kasım ayında eşimin Sakarya Özel Medar Hastanesi'nde böbrek taşı sebebiyle stent takılma işlemi oldu. Doktor ile görüştüğümüzde, doktor bize stent çıkarılırken ayrı bir ücret alınmayacağını, fakat taş kırma operasyonu yapılacağını beyan etti. Biz de tamam dedik ve sonra doktora kontrole gittiğimizde doktor hastaneden ayrılacağını, İstanbul'da bir hastanede çalışacağını, eşimi de Özel Medar Hastanesi'nde başka bir doktora yönlendireceğini belirtti. Biz de kabul ettik ve hastaneden ayrıldık. 8 ay sonunda, Temmuz ayında ameliyat için görüşmeye gittik. Doktorla görüştük ve fiyatlandırma birimiyle fiyat görüşmesine gittik. Fiyatlandırma birimindeki F**** Hanım bize lakayıt ve dalga geçici bir tavırla ameliyat fiyatının 50 bin Türk lirası olduğunu söyledi. Ben de daha 8 ay önce 15 bin verdik ve sonrasında eşim aynı hastanede doğum yaptı. Nisan ayında o zaman doğuma 19 bin Türk lirası verdik. Nasıl olur da bu kadar zam olur dedim. Oradaki F**** Hanım yine dalga geçer bir tavırla 'Ülkenin durumu ortada' dedi ve döndü, biz de oradan ayrıldık. Biz 2 yıldır Medar Hastanesi'ne gidip geliyoruz, eşim doğumunu orada yaptı. Böbrek stenti orada yapıldı. Şimdi yine ameliyat olacaktı. Çocuğumuzun doktoru orada kontrollere gidiyor, ben kendim orada tedavi gördüm. Çok memnunduk bugüne kadar ama artık Medar Hastanesi'nin önünden geçmem.

Sakarya Medar Hastanesi Fatura Vermiyor!

30 Aralık 2023 00:12

Özel Medar Hastaneleri Sakarya Kötü Doğum Deneyimi

17 Temmuz 2024 18:17

Medar Hastanesi Ameliyat Sonrası Oda Vermiyor

17 Aralık 2023 23:59

15 Temmuz 2023 00:26
Ela sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 10:27