Nur sonuçtan hiç memnun değil

Okyanusfly Spor Merkezinde Mahremiyet İhlali Ve Saygısız Uygulama

29 Eylül 2024 08:14

Okyanusfly spor merkezinde üyeliğim kapsamında misafir olarak yaşlı annemle gittim. Havuza girdiğimizde bize herhangi bir açıklama yapılmadı. Nasıl oluyorsa başka tesettür mayosu giyenler olmasına rağmen annemin tesettür mayosu için yasak denildi. Tamam ne yapmalıyım çıkayım mı diyen anneme sonrasında bu seferlik kalabilirsiniz denildi. Arkamı dönüp annemin yanına geri gittiğimde başka bir hocanın ise çamaşır varmış içinizde dediğini işittim. Annem bu sefer de "hayır kızım yok, ben tesettür mayosu soruyorsunuz diye anladım o yüzden evet var dedim" dedi. Bunun üzerine hoca kontrol etmemiz gerekiyor diyerek herkesin içerisinde annemin çamaşırı olup olmadığını kontrol etmek istedi. Annem ise ne yapmamı istiyorsun açayım mı dediğinde evet bakıyoruz dedi. Bu nasıl bir uygulamadır? Yönetime gidiyorum evet böyle bir uygulamamız var diyor. Ahlak ve kişisel hakları ihlal eden bu uygulama kabul edilemez. Tesettür mayosu içine çamaşır giymemiş olduğunu teyit ettiler. Ancak velev ki giyseydi bile bu uygulama ne demek oluyor? Herkesin içinde çamaşır kontrolü yapmak ve başkalarının yanında hesap sormak nasıl bir etik ve ahlak anlayışıdır? İnsanlardan mahrem yerlerini kontrol ediyoruz adı altında, herkesin olduğu yerde açıp göstermeyi bekleyen bu spor merkezinden ciddi bir özür bekledim. Bunu bile yapmadılar.

Atlantis Sports Center Havuzda Rencide Edici Konuşma

17 Temmuz 2024 16:37
Kübra sonuçtan çok memnun

Pleon Sportivo Ataşehir Pleon Spor Salonu

16 Temmuz 2024 11:46
"Merhaba benimle sağlık sorunları yüzünden iletişime geçemeyen Umay Hanıma ve son dakika kararımı etkileyen beni en yetkili merciye ulaşıp dinleyen spor tesisi sahibine teşekkür ederim. Sorunları çözüme kavuşturmaya çalışan ( sevgi hanıma ) herkese teşekkür ederim. Sesimi duyan, duymaya kıymet veren hizmet sektörünün çalışanlarını bir kez daha takdir ettim. Ve bu pleon ailesiyle çalışmaya devam etme kararı aldım."

Spor Salonunda Hayal Kırıklığı Ve Sağlık Tehlikesi

22 Mart 2025 19:40

Atlantis Sports Center Atlantis Spor Center

25 Haziran 2024 15:06
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Sportial (Fitness & Fight Academy) Sportial Maltepe Spor Salonu

12 Eylül 2024 09:59