Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Sisteminde Yaşanan Aksaklık Ve Çözüm Eksikliği

Muhammed
03 Aralık 2024 23:35

Şanlıurfa'dan yazmaktayım. Saat 11'de uygulama üzerinden bir randevu oluşturduk ve randevuyu onayladığımız halde sistemsel bir hata yaşandı. Sanırım sistem üzerinden randevumuz iptal edildi olarak görüntülendi. Bundan önce yaşadığımız durumlarda da bir dakika içerisinde randevu aldığımız halde saat 11.00'de randevuyu onaylamıyordu. Konu hakkında 182'yi aradık, ancak herhangi bir çözüm bulamadılar ve farklı farklı görüşmeler sağladılar. Bize herhangi bir çözüm sunamadılar ve 15 gün daha bekleyeceğimizi ilettiler. Bugün ayın 3'ü Aralık, saat 11.00'de aradık, bizi 15 gün daha bekleteceklerini söylediler. Ayın 19'unda randevu alacağımızı ilettiler. Konunun aciliyeti olduğunu, annemin rahatsız olduğunu belirttiğim halde herhangi bir çözüm üretmediler. 182'yi aradığımız halde bir çözüm sunmadılar. Konu hakkında bizzat tarafıma dönüş yapılmasını ve yarına acil bir randevu alınmasını istiyorum. Konuyu arz ederim. Acil talebime dönüş beklerim. Sağlık Bakanlığı'nın bizzat çözüm üretmesini ve çözüm odaklı 182 aranılması gerektiğini düşünüyorum. Yardımcı olunmayacaksa 182'deki kişiler boşuna laf kalabalığı yapmayıp tarafımıza bizzat dönülsün ve bizzat Sağlık Bakanlığı tarafından bu durum göz ardı edilmesin.

Acil Sağlık Sorununda MHRS Randevu Sisteminin Yetersizliği

09 Haziran 2025 22:55
Hanife sonuçtan hiç memnun değil

MHRS Randevum Gerekçesiz Şekilde İptal Edildi, Mağdur Oldum

03 Mayıs 2025 08:41

05 Eylül 2024 08:01

Ayşegül
15 Nisan 2024 01:49
Sağlık Bakanlığını Göreve Davet Ediyorum.

MHRS İptal Süresi Ve Kısıtlamaları Hastaları Mağdur Ediyor

07 Kasım 2024 11:34