Gebelik Takibinde İletişim Ve Hizmet Fiyaskosu

Gebelik Takibinde İletişim Ve Hizmet Fiyaskosu
26 Ekim 2024 21:49

Medipol Bahçelievler Hastanesi gebelik takip süreci fiyaskosu.
Hastanede başka bir hekimde takipli hasta, sistemden randevu değişikliği yapıp randevusuna gitmek isterken hekimler arası çıkar. Çatışmasından dolayı 2 saat kapıda bekletilip doğuma 10 gün kala hizmet alınamıyor. Ayrıca şikayet edeceğinizi söylediğinizi bizi tehdit ediyorlar diye söylemler çıkartılıyor. Hakkımızı her yerde arayacağımızı belirttik. Özellikle Bahçelievler Medipol Hastanesi ve Dr. A**** uzun hasta hakları B**** hanım. Dehşet bir iletişim sorunu ve bilgi kirliliği mevcut. Kimseye hakaret tehdit kaba kuvvet uygulanmadı. Şikayet konusu büyüyeceği için arka planda üstlerine konular çarpıtılarak anlatılmış. Ama nasıl olsa Medipol Hastanesi ve bize bir şey olma modu tam anlamıyla hakim. Sistemden randevunuz olmasına rağmen hekimler arası çatışmadan dolayı size hizmet verilmiyor. Özel konuları kapalı alanda söylerler. Kameranın çektiği yerde SGK izin vermiyor denir. O zaman sistemin düzeltilip randevuya müsaade edilmemesi gerekir. Her şeyden önemlisi doğuma 1 hafta 10 gün kalan hasta kapıda 2 saat bekletilip sizi görmeyecek boşuna beklemeyin geri bildirimi verilmez

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Medipol Bahçelievler'de Yenidoğan Bebek Kontrolünden Ücret Alınması!

02 Eylül 2024 15:30
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu 'nda Bilgilendirme Eksikliği ve Yetersiz İlgi

01 Temmuz 2025 00:16
İdris sonuçtan hiç memnun değil

21 Mayıs 2024 11:42
Bahçelievler Medipol Hastanesi'nin Yenidoğandan Haksız Muayene Ücreti
Ayşen sonuçtan hiç memnun değil

Medipol Sağlık Grubu Medipol Bahçelievler Hastanesinin Yaşattığı Mağduriyet

20 Haziran 2024 15:51