Serhat sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 00:23

Medicana Bahçelievler check up mağduriyeti
04.11.2024 tarihinde özel sağlık sigortam üzerinden check-up hizmeti almak üzere Bahçelievler Medicana hastanesine gittim. Check-up hizmetinden sorumlu personel beni önce kan alma alanına götürdü, sonra sırasıyla nerelere gitmem gerektiğini tarif ederek ayrıldı. Özel hastanede özel ve randevulu bir işlem için her zaman olduğu gibi gördüğüme sorarak yolumu buldum. Neyse ki tüm testleri verdim. Dr. *** Hanım ile sonuçları görüşeceğiz dedik fakat zaten çok bir test olmadığını, şeker değerimizin yüksek çıktığını, diyet yapmamızı ve şekerli gıdalardan tamamen kaçınmamızı belirtti. Devamında enfeksiyon oranının yüksek görüldüğü belirtilerek ekte resmini göreceğiniz antibiyotik ilacı yazdı ve özel sigortamız olduğunu belirterek 1 hafta sonra tekrar gelmemiz gerektiğini, şeker oranının tekrar kontrol edilmesi gerektiğini belirtti.
Asıl anlamsız süreç buradan sonra başlıyor. Dr. ****Hanım, şekerli tüm gıdalardan uzak durmamı, 1 hafta diyet yaparak tekrar kontrole gelmemi istiyor fakat vermiş olduğu ilacın prospektüsünde görüldüğü üzere 'Şeker hastalığınız (diyabet) varsa veya diyet yapıyorsanız Monurol içeriğinde 2,213 g şeker olduğunu dikkate alınız' uyarısını okuduktan sonra uygun ilaç tedavisi yapılmadığı, sadece özel sigortadan işlem yapılmak istendiğinden dolayı bu tedavi sürecini ve sonrasını başka bir hastanede değerlendirmeyi düşünüyorum.

Savas sonuçtan hiç memnun değil

Medicana Bahçelievler Hastanesi Teşhis Koyamadı

Savas
27 Ağustos 2024 20:41

Medicana Hastanesi'nde Sigorta Onayı Krizi: Çifte Fatura Şoku

Burcu
11 Kasım 2024 22:12
Turgut sonuçtan hiç memnun değil

Özel Sağlık Sigortam Varken Yüksek Tedavi Ücretleri Ödedim

Turgut
07 Mayıs 13:43
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
24 Eylül 2024 15:46
Ender sonuçtan çok memnun

Ender
15 Nisan 2024 16:58
"Epey zaman alsa da son iki gün gösterdiğiniz çaba ve ilgi için teşekkür ederim."
Medicana Sağlık Grubu Kategorileri