Umutcan sonuçtan memnun değil

08 Ağustos 2024 18:40

13.09.2023 tarihinde VM Medical Park Maltepe Hastanesi'nde estetik burun ameliyatı oldum. Olmasam daha iyiydi, şimdi insan içine çıkmaya utanıyorum. 1 senedir kapanmayan ameliyat izlerim var, burnumun şeklinden bahsetmek istemiyorum bile. Doktor gözü kapalı yapsa daha iyi yapardı. 1 sene oldu, 2. ameliyatımı olacağım. Bunda da daha kötü bir sonuç olursa psikolojimin daha çok bozulacağına eminim. Aynı doktora ameliyat olmak istemiyorum, hiç güvenim kalmadı. Yaşanan bu olumsuz durumdan dolayı her yere şikayette bulunacağım. Her kontrole gittiğimde Op. Dr. Baver Samancı, dalga geçer gibi burnumun iki yanındaki ameliyat izlerim hala açık olmasına ve üstündeki kemer gitmediği gayet ortada olmasına rağmen 'çok iyi, çok güzel olmuş' deyip gülüyor. Hem kendisinden hem de hastaneden bu kadar kötü bir burun yaptıkları için şikayetçiyim.

06 Eylül 2024 22:25

Merhaba ben VM Medical Park Maltepe hastanesinde 13.09.2023 tarihinde estetik burun ameliyatı olmuştum ve burnum planlandığı gibi olmadı burnumun iki yanında dikiş izlerim hala kapanmadı burun kemerim hala duruyor ve burnumun başlangıç yeri hala çukur halinde yani hiçbir müdahale edilmemiş gibi ben bundan dolayı şikayette bulundum ve aynı doktor ile tekrar revizyon ameliyatı olmak istemediğimi belirttim sonra hastanenin hasta hakları beni aradı başhekim ile görüşme salacağımı söyledi 19.08.2024 tarihinde hastane gittim hasta haklarından bir hanımefendi beni başka bir kulak burun boğaz doktoru ile görüştürdü muayene etti doktor beni burnumun yanında olan açık dikişleri ve burun kemerini o kadar kafama takmama gerek olmadığı söyledi dalga geçer gibi bir şey olmaz bunlardan bu kadar sıkını etme dedi ben de doktora ben zaten burun kemerimden dolayı ameliyat olduğumu ve burnumu şu an daha kötü oluğunu söyledim kendisi bana evet ama sorun etmene gerek yok gayet güzel diye yanıt verdi gülerek yani açık açık dalga geçer gibi yolladılar beni sonra hasta haklarından gamze hanım size maksimum 2 gün içinde haber vereceğiz başhekim ile görüşürsünüz dedi 10 günden fazla oldu ama beni kimse aramadı ben aradım hastaneyi ve başhekim ile görüşecek miyim diye sordum toplantıda dediler ondan sonra 3 defa daha aradım her defasında başhekim toplantıda diye geçiştirdiler en son 05.09 2024 tarihinde aradım hastaneyi hasta haklarına artık ne yapılacağını sordum bana başka bir doktor ameliyat ederse ücret alınacağını söylediler ama ilk ameliyatımı yapan doktor ameliyat ederse ücret alınmayacağını söylediler ben bundan dolayı şikayetçi olduğumu ilk ameliyatımda zaten çok kötü bir sonuç çıktığını doktorun da değişmesini bu yüzden istediğimi söyledi bende doktor sizin hastanenizin doktoru onun hatasının yüzünden tekrardan benden ücret alınmasının saçma olduğunu söyledim ama hasta hakları ücret alınacağını söyledi ve ne kadar ücret alınacak hesaplayıp sizi arayacağız deyip kapattı ama rn baştan beri başhekim ile görüşemedim konuşamadım ben başka doktora ameliyat olmak istiyorum ve ücret ödemek istemiyorum ben geçen sene ameliyat olurken 35.000 TL ücret ödedim zaten ve şu an ki enflasyon ile birlikte bana ne kadar ücret yansıtacaklar belli değil ben ücretsiz bsr şekilde mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum sonuçta doktor hastaneye bağlı ve bundan hastane sorumlu bende hastanenin doktorunun yaptığı hata yüzünden tekrar ücret ödemek istemiyorum ve başka bir doktora ameliyat olmak istiyorum

Ek
20 Ağustos 2024 15:27 (Şikayetten 11 gün sonra)
Umutcan
Umutcan
04 Eylül 2024 19:07

Merhaba sizlere ilettiğim şikayetim için hastaneye geldim başhekim ile zaten görüşemedik hasta hakları ile konuşabildim burnum için kulak burun boğaz doktoruna muayene oldum ve hasta hakları başhekimlerle konuşup en geç 2 gün içinde geri dönüş sağlanacak dedi ve yaklaşık 10 günü geçti 04.09.2024 tarihinde tekrar aradım geri dönüş sağlamadınız diye gün içinde başhekim ile görüşüp sizlere dönüş sağlanacak dediler ve yin herhangi bir geri dönüş sağlamadılar amacınız oyalamak mı ne yapmak yani bilmiyorum ama bir çözüm bulunmadı süreç çok uzadı ilgi alaka kesildi yani hiç memnun değilim

Esra sonuçtan hiç memnun değil

VM Medical Park Maltepe Hastanesi Mide Balonu Mağduriyeti

01 Kasım 2023 12:19
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 10:35
VM Medical Park Maltepe Has.
VM Medical Park Maltepe Has.

26 Aralık 2023 14:01

05 Mart 2024 10:22