Kolan Hastanesi'nde Hastalara Yapılan Haksızlıklar

02 Nisan 2024 11:19

2.4.2024 tarihinde Kolan Beylikdüzü Hastanesi'nde Kadın Hastalıkları ve Doğum'da mamografi ve kemik taraması verildi. Bankoda sigortanın bu iki işleme red verdiği ve ödeme yapmam gerektiği söylendi. Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kapsamında sigorta şirketimi aradım ve onaya sunulmadığını söylediler, sadece muayene ve bir test onaya sunulmuş onlarda onaylanmış dendi. Durumu bankoya anlattım oradaki arkadaşlar SGK'ya bu işlemleri fatura edemiyoruz bu nedenle ödeme yapmanız gerekiyor dedi. Mamografi zaten SGK kapsamında olan bir şey, açıklamayı yeterli bulmadığımı ve bununla ilgili yazılı bir belge istediğimi konuyu CİMER üzerinden Sağlık Bakanlığı'na ileteceğimi söyledim. Sigorta birimine yönlendirdiler. Bu hastane ile yaşadığım ilk sıkıntı bu değil. İnsanlardan para almak için yapmayacakları şey yok. Gerçekten böyle bir zihniyet ile hastane işletmeleri gelen şikayetler dikkate alınarak ruhsatları bile iptal edilmeli. Hastalık bu, insanların en aciz olduğu konu. Ne yazık ki bu duyguları kullanarak para kazanmaya çalışıyorlar. Konuyu artık dava aşamasına taşıyacağım. Yıllardır bu kaçıncı CİMER şikayetim, her seferinde konu CİMER'den sonra olması gerektiği yapılıyor bir yanlışlık olmuş deniyor. Tüm CİMER şikayetlerim ve sağlık kayıtlarım ile artık avukata vereceğim konuyu. Yazık günah gerçekten.

Hastane Ödememi Geri Vermiyor: 1 Aydır Bekliyorum!

20 Kasım 2024 17:39

21 Mayıs 2025 08:01
Kolan Hastanesi Hem Benden Hem Sigortadan Ödeme Aldı, İademi Aylardır Yapmıyor
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

Kolan Hospital Bayrampaşa Hastanesi Ücret İadesini 1 Ay Sonra Yapacaktır

12 Eylül 2024 09:29

Haksız Ücret Tahsilatı Ve İletişim Sorunları

20 Aralık 2024 16:25
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Kolan Hastanesi'nde Fiyat Tutarsızlığı Ve Güven Sorunu

18 Şubat 2025 14:05