Yasin sonuçtan hiç memnun değil

İzz Kuaför Şampuan Testi Üzerinden Haksız Ücretlendirme

21 Aralık 2024 20:28

Bugün tıraş olmak için İzz Kuaför Bulgurlu şubesine gittim. Tıraş olurken E** Bey, kafanda egzama var, bizde bir şampuan var onu kullan dedi. Ben de tamam dedim, siz öneriyorsanız alırım. Hatta tıraştan sonra yıkarken o şampuanla yıkayalım, bizde tester var dene dedi. Tamam dedim. Tıraş bitti, bahsedilen şampuanla deneme amaçlı saçım yıkandı. Ödeme yapacağım bakım yaptık, 500₺ bakım ücreti var dendi. Neyin bakımı anlayamadım. Özellikle tester şampuanla yıkayacağız dediniz. Herhangi bir bakımdan bahsetmediniz kaldı ki ne bakımı yaptınız. Kafama iki kez şampuan sürmekten başka. İtiraz ettim. E** Bey yanlışlık olduğunu söyledi, O** Bey diye birine gitti olayı anlattı. Geri döndüğünde ücreti sisteme girdik bu yüzden ödemeniz lazım dedi. Ne bakımı yapıldı? Soruma cevap alamadan O** Bey geldi. 'Bizden olsun efendim, hediyemiz olsun' diyor. Ne hediyesi? Az önce E** Bey durumu size anlatıp döndüğünde neden bilgisayara yazıldı artık ödemeniz lazım diyor?

Bu arada okuyanlar yanlış anlamasın, çirkeflik yapmadım. Sözde yapılan bakımın da ücretini ödeyip çıktım. Kazandıkları 500₺ abad eder herhalde onları.

Helallik önemli mi onlar için bilmiyorum da helal değil tabi ki…

05 Nisan 2024 13:00

Ziya Hizar Kuaför (Adana) 10.000 Bin Aldılar, Ağlayarak Çıkarttılar Asla Hakketmiyorlar

08 Ağustos 2024 00:24

Hair Label Ataköy Kuaförde Fiyat Farkı Ve Sağlık Sorunları