Nur sonuçtan hiç memnun değil

İstek Vakfı Okulları Çanakkale İstek Okulları

28 Mayıs 2024 10:47

Çanakkale İstek Okulları İlkokul müdürü ile iş görüşmem vardı. Fakat girdiğim andan itibaren umursamaz bir tavırlar yaklaşık iki dakika sonra hoş geldiniz deyip elimi sıktı. Sonrasında kargosunu yetiştirmesi gerektiğini söyledi ve kargosunu hazırlamaya başladı. Araya giren bir diğer öğretmen görüşme sırasında iki kez girip odaya kargo paketlemesine yardim etti. Kendime anlatmaya başladım ve iki kez içeri girip sözümü kesip kargoyla alakalı birbirlerine bir şeyler söylediler. Görüşmem 5 dakika sürdü. Kendimi bile anlatmama izin vermeden özel okul deneyimim olmadığı için bana bir sınıf emanet edemeyeceğini söyledi. Bu şekilde hiç değer görmez bir tavır ile daha önce hiçbir okulda karşılaşmamıştım. Karşısında ki kişinin de her şeyden önce bir öğretmen olduğunu unutmaması gerektiğini ve bu şekilde bir sonra ki is deneyimi için gurur kırıcı bir söylemle size sınıf emanet edemem tarzında konuşmasını ve bunu henüz bir sınıfla olan iletişimimi görmeden söylemesini bir İstek okulları müdürüne hiç yakıştıramadım

Uğur Okulları Müdürüyle Gerilim Dolu Görüşme

31 Aralık 2024 18:49
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Nesibe Aydın Okulları Gaziantep'teki Bir Anaokulunda Yaşanan İletişim Sorunları

04 Nisan 2024 12:14

25 Aralık 2023 18:44
Mazhar sonuçtan hiç memnun değil

İstek Vakfı Okulları'nda Randevu Görüşmesinde Yaşanan Olumsuz Davranışlar Ve İletişim Sorunu!

29 Mayıs 2025 23:57