Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Üniversitesi Mezuniyet Üç Ders Sınavı İçin Neden Duyuru Mesaj Gelmedi

İstanbul Üniversitesi Mezuniyet Üç Ders Sınavı İçin Neden Duyuru Mesaj Gelmedi
01 Eylül 2024 01:59

2024 AUZEF İstanbul Üniversitesi duyurular için mesaj gelirdi ama gelmedi... Neden mesaj gelmedi... Mezuniyet üç ders sınavı Başvuru tarihi 6 gün verilmiş ve 1 günle başvuramadım kaçırdım... Daha sınava 13 gün var ve başvuru tarihleri kapanmış başvuru yapamıyorum ve ff olan tek ders yüzünden mezun olamıyorum. Görevlilerden sürenin uzatılmasını talep ediyorum. Sınava girmek istiyorum... Ayrıca çözüm merkezine yazmaya çalıştım sistem hatası yazısı çıkıyor.

06 Eylül 2024 13:27

AUZEF in dalga geçmesini değil ''mezuniyet üç ders kaydımı açmasını ''talep ediyorum. Bu güz dönemde kayıt yenileme için dersim yok ve kaydım olmayan dönemin SMS duyuru (hatırlatma) mesajlarını 3 günde bir atmasını biliyorsunuz neden bu sınavın kaydı içinde otomatik mesaj atmadınız. Bunun cevabını istiyorum. Tek derdiniz ''kayıt parası'' ise sistemi açınız da ödeyeyim lütfen. Bahar dönemini beklemek istemiyorum. 3 günde bir sinir etmek için bilerek ''dalga geçer gibi'' kaydım olmayan dönemin kayıt yenileme için SMS mesajını atıp duruyorsunuz. Biriniz de demiyor ki biz ne yapıyoruz. Çok anlamsız. Aşağıdaki ''kayıt yenileme görselinde'' dersim yok, boşuna gönderiyorsunuz.

Anladım ki çok da umrunuzda değil AUZEF ''seni affetmeyeceğim.''

05 Eylül 2024 14:16

AUZEF talebime gecikmeli olarak ''dalga geçer gibi'' cevap verdi. Dalga geçilen öğrenci (lerin) nin cevabı: Ekleyerek; aşağıdaki belge görseli ile

Bu acil diyorum. Sorunumu anlatıyorum. Sizde hatanızı görmüyor, aksine Kısaca ''Merhaba. İyi Günler'' gibi dalga geçer gibi mesaj atıyorsunuz.  Ne dramatik değil mi? Şikayetvar ' da da baksanız keşke. Gözü kulağı kapadınız. Çok iyi anladım sizi. Benimde sizin gibi cevabım bitmeyecek emin olun. Yazmaya devam edeceğim. AUZEF eğitim sistemi artık güvenilmez bir yer olmuş. Tebrikler. Nokta (yazılı olarak)

04 Eylül 2024 18:35

Bu acil bir durum ve geri dönüş yapmıyorsunuz... Sistemi dondurdunuz mu? Her yere yazdım... Sosyal medyaya bile... Yazmaya da devam edeceğim... Sikayetvar'a bakarsanız... Mağdur öğrenciler var... Neden... Bu kadar kolay mi... Emeklerimiz çöp ettiniz.

04 Eylül 2024 13:53

Ayrıca; eklemek istiyorum : Diğer okuduğum örgün bölümden ''bölüm birincisiyim'', ata AÖF ve Anadolu AÖF ''onur öğrenciliğim'' '' ve notlarım iyi (3 üzeri), ancak; AUZEF ders içerikleri karman çorman ve anlaşılmıyor ve ders notlarım bu yüzden 2 nin üstünde...!

04 Eylül 2024 13:33

Mağduriyet var : sağlığım etkileniyor, yıpranıyorum: İzlenimlerimden ''emir kipi, tehdit dili, ikrah (korkutma), maniple, Mobbing diliniz yüzünden tüm işimi gücümü bıraktım; randevularıma, sınavlarıma, aile hayatıma odaklanamadım ; Vakit kaybım var, Stres sebebi ile sağlığım (fiziki ve nörolojik etki ile mentalim bozuldu) yıprandım (yıpranma payı). Benim gibi yıprananlar yazsın lütfen...

04 Eylül 2024 13:27

Not: neden böyle? Anlamıyorum : ''Değerli öğrencimiz diye'' attığınız mesajlar yerine alakasız zamanda nedense zamansız attığınız bildiri duyurunuz ile ''... Bildiri... Kaydınızı sileriz üsluplu tehdit dilini kullanmanız manipüle edici ve düşündürücü (bu ne perhiz bu ne lahana turşusu),

04 Eylül 2024 13:21

AUZEF sistemi ne hikmetse paralı kayıt olduğu için mi anlamadım! Üst üste kayıtlı olmama rağmen ve 1.3 dönem de kalan dersim yok, 2.4. Dönem tek dersim var, gerekli atılması gereken mesajı atmıyor (üç ders kaydı gibi), ama tehdit eder gibi ikrah (korkutma) edip kaydınız silinecektir duyuruları atmasını biliyorsunuz. Ne istiyorsunuz, ne yapayım, olmayan dersin parasını yatırıp kayıt mı yapayım... Zamansız kayıt için mesaj atmayın, olanlar için atsaydınız şimdi kayıtlıydım... Rica ediyorum manipüle edip Mobbing, emir kipi ve aba altından sopa gösterir gibi yaptığınız tehdit dilinizden hoşlanmadım. Hala zaman var. Düzeltebilirsiniz.

04 Eylül 2024 13:10

Sayın AUZEF neden sesimizi duymuyor. Cevap vermiyor. Adalet öğrencisi olarak ve temsil ettiğim mağdur edilen öğrenciler adına sesleniyorum. Cevabımı karşılayana kadar her gün yazacağım. Devletime sığınarak ; sayın adalet bakanına, sayın Yok'e sesleniyorum... Mağduriyetimiz için kimse bir şey yapmayacak mı... Zaten öğrencilikte alınan 2500 TL küsurlu kayıt parası yüzünden ekonomik olarak zorlanıyoruz... Hala zaman var. Düzeltebilirsiniz.

04 Eylül 2024 13:05

Adalet istiyorum. Sayın AUZEF neden sesimizi duymuyor. Cevap vermiyor. Adalet öğrencisi olarak ve temsil ettiğim mağdur edilen öğrenciler adına sesleniyorum. Cevabımı karşılayana kadar her gün yazacağım. Devletime sığınarak ; sayın adalet Bakanlığına, sayın Yok'e sesleniyorum... Mağduriyetimiz için kimse bir şey yapmayacak mı... Zaten öğrencilikte alınan 2500 TL küsurlu kayıt parası yüzünden ekonomik olarak zorlanıyoruz... Hala zaman var. Düzeltebilirsiniz.

04 Eylül 2024 12:59

CİMER'e, Şikayetvar' a, çözüm merkezine ve X'den yazdım. Daha ne yapayım... Cevap yinede tatmin edici değil. AUZEF çözüm merkezi ilk talebime yeterli cevap vermedi, ikinci talebimden sonra geri dönüş yapmıyor. Sorunum şudur: AUZEF mezuniyet üç ders sınavı için atılması gereken SMS ile duyuru mesajını atmamış olduğu için hatalıdır. Bu yüzden sınav kaydımı yapamadım. Bu durumdan haksızlığa uğrayan lütfen yazsın.

02 Eylül 2024 17:07

AUZEF çözüm merkezi' nin 'Mezuniyet Üç Ders Sınavı'' için vermiş olduğu cevap ; benim ve hak kaybına uğramış öğrenciler için yeterli değildir. Bende cevap olarak; Bu cevabınızı kabul etmiyorum. Sorumluluğumu elbet biliyorum ancak bu sisteminizin kusurlu olduğunu değiştirmez... Öncelikle takvimde kayıt bilgisi olmadığı için de hatalısınız... Pat diye yayınlanmaz... Hadi bunu geçtim... Diğer kayıtlar (özellikle ücretli kayıtlarda SMS ile duyuru yaparken bu mezuniyet üç ders sınav kaydı için de SMS atarak bilgilendirme yapmanız gerekliydi. Ama yapmadınız. Örneğin; ata AÖF ; mezuniyet üç ders sınavlarını otomatik olarak yapar (''Mezuniyet Üç Ders Sınavınız için kayıt yapmanıza ve ücret ödemenize gerek yoktur''.) Bu demek ki AUZEF' in eksikliği. Bu durumu sisteminizce özeleştiri yapmanız gerekli. Adalet öğrencisi olarak yasal hakkım olan bu kusurlu durumu gerek şikayet mecralarında eğer gerekirse de adli yargı da başvurularımı yapacağım. Ayrıca vatandaşlık haklarım olarak kimseye tavsiye etmeyeceğimi, AUZEF in öğrencisi olmaktan pişman olduğumu ve ders içeriklerinden de memnun olmadığımı belirtmek isterim.

Yorumlar (5)

Faruk
Faruk

AUZEF'in 2023/2024 Güz dönemine kaydımı yaptırıp kalan son 2 dersimin 1'ini başarıyla geçtim. Kalan tek dersim için 14 Eylül tarihinde 3 Ders sınavına girecektim. Bugün Sınava giriş belgemin oluşmadığını görünce öğrenci işleriyle görüştüm. Mezuniyete 3 ders sınavı için 20-26 Ağustos tarihleri arasında başvuru yapmak gerekiyormuş. Akademik takvimde bununla ilgili hiçbir bilgi yok. 19 Ağustosta duyuru yayınlamışlar kendilerini bu şekilde savunuyorlar. Benim gibi onlarca mağdur öğrenci var mezun olma hakkımız elimizden alınıyor.

Yıldız
Yıldız

Ben de aynı durumdayım, 1 ay önce mail atmıştım bu konuyla alakalı başvuru bilgisi alabilmek adına, ama soruma yanıt alamadım ve tek ders için bir dönemim uzadı. Sistemde yalnızca sınav tarihi bilgisi yer almaktaydı, başvuru tarihi yoktu ve bilgilendirme mesajı da gelmedi.

Nurcan
Nurcan

Çözüm merkezinden bilgi istediğim halde başvuru tarihleri hakkında kesin bir bilgi verilmedi, başvuru sürecinde herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Bu konuda çok mağdur arkadaş var. Öğrenci mağduriyetinin giderilmesi için başvuru süreci tekrar açılmalıdır.

Ayhan
Ayhan

Bende aynı durumdayım. Akademik takvimde ilan etmedikleri bir başvuru sürecini çıkarıp kimseye duyurmamak?!

Kadriye
Kadriye

Aynı durumda olduğunuzu bilerek tekrar bir mesaj yayınladım. Üzüldüm ve çok iyi anlıyorum... Allah yardımcımız olsun...

28 Ağustos 2024 15:32

02 Eylül 2024 18:17