22 Ağustos 2024 18:31

Kedim Matilda, birkaç gündür halsiz olduğu için İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi’ne götürdüm. Orada, Dahiliye dalındaki veteriner hekim Ö*** Ö*****, hafta sonu olması sebebiyle laboratuvarı kullanamayacaklarını, başka bir veteriner hastanesinde hemogram ve biyokimya sonuçlarını alıp geri dönmemizi söyledi. Bunun üzerine özel bir veteriner kliniğine gittik. Orada görevli veteriner hekim kedimizin HCT değerinin %12.4 olduğunu belirtti ve kedimizde kan paraziti olabileceğinden şüphelendi. Veteriner hekim, bu tür vakalarda serum kullanılması halinde HCT değerinin daha da düşebileceğini belirterek serum takılmaması gerektiğini söyledi. Daha sonra, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi’ne geri döndük ve hemogram ile biyokimya sonuçlarını veteriner hekim Ö*** Ö*****'ya gösterdik. Ö*** Ö*****, bize hiçbir bilgilendirme yapmadan içeriden serum getirerek serum takılması gerektiğini söyledi. Biz, başka bir veteriner hekimin bunu tavsiye etmediğini ve kedimizin durumunun daha da kötüleşebileceğini belirttik. Ancak Ö*** Ö*****, bunun bir serum olmadığını, hatta içerisinde kan yapıcı maddeler olduğunu söyledi. Ardından, kedimize serum takıldı. Sonrasında çektiğimiz serum fotoğrafından Ö*** Ö*****'nın 02.2023 tarihi geçmiş serum taktığını fark ettik. Eve ulaştıktan birkaç saat sonra kedim yürüyemez hale geldi ve kısa bir süre sonra şoka girdi. Acilen özel veteriner kliniğine geri götürdük. Orada, kedimizin nabzının çok düştüğü, oksijen alamadığı ve hayati tehlikesinin olduğu söylendi. Tekrar yapılan hemogram testi sonucunda, HCT değerinin %10’a düştüğü bildirildi ve kedim ne yazık ki vefat etti. Veteriner hekim Ö*** Ö*****’nın uyguladığı serum tedavisi nedeniyle kedimin HCT değeri hızla düştü ve tedaviyle iyileşme ihtimali olan kedimi, yanlış tedavi sonucu kaybettim. Bu nedenle veteriner hekim Ö*** Ö*****’dan şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 16:01

İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayal Kırıklığı Ve Yetersiz Hizmet
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Veteriner Kliniğinde Yetersiz Tedavi Ve Yanlış İlaç Kullanımı

19 Ağustos 2024 21:43
Alev sonuçtan hiç memnun değil

26 Nisan 2025 14:25