Sinem sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Veteriner Kliniğinde Yetersiz Tedavi Ve Yanlış İlaç Kullanımı

19 Ağustos 2024 21:43

Bir buçuk ay önce kedimde halsizlik ve sarılık gözlemlediğim için acile gittim. Serum yaptılar, kan parazitinden şüphelendiklerini söylediler. Pazartesi gelin dediler. Gittik, ilaç ve serum tedavisine başladılar. Kedimin durumu günden güne kötüleşti. Her iki güne bir kontrole gidiyorduk, her gittiğimizde kan alıyorlardı. Bir ayın sonunda ultrasona aldılar, hiçbir şey çıkmadı. Kedim hala kötüydü, hastalık devam ediyor dediler. Seruma ve ilaca devam ettik. Bir hafta sonra tekrar ultrasona aldılar, böbreğinde hasar çıktı dediler. Tekrar bir serum tedavisine daha başladılar. Kedim artık hiçbir şey yemiyor, halsiz, kalkamıyor. Bugün başka bir kliniğe gittim ve bana bütün organları iflas etmiş, umudunuzu kesin dediler. Hastanedeki doktorun yazdığı bütün ilaçları gösterdim, kortizonlu bir ilaç vardı. Onu normal insan bile bu kadar fazla kullanmamalı diye bir yanıt aldım. Şu an onlar yüzünden kedimi kaybetmek üzereyim. Daha o hastanede benim gibi durumla karşılaşacak bir sürü hasta var. Onlara da sesleniyorum, klinikler pahalı evet ama benim gibi siz de bu hale düşmeyin. Gerekli yetkililer lütfen görün bu durumu, daha yeni yaşandı. Benim gibi kimse bu duruma düşmesin.

Sinem
Sinem
20 Ağustos 2024 12:48

Kedim vefat etti...

22 Ağustos 2024 18:31
İstanbul Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Yanlış Tedavi Yüzünden Kedim Öldü
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 16:01

28 Temmuz 2023 10:44