Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Hastasını Sakat Bıraktı!

16 Şubat 2024 10:526.559

Doç. Dr. ********tarafından Sancaktepe 2 yıl önce anneannem bacağı kırıldığı için ameliyata alındı. Ameliyata bacağına tel takılıp kemik iyileştiğinde birkaç ay sonra ameliyatla telin geri alınacağı söylendi. Ameliyat sonrası anneannemin bacağındaki tel düzgün düzgün takılamadığı için telin ucu dokularını yırtarak Deriden çıkmak üzere hale geldi. Daha sonra kontrol randevusunda şikayetler dile getirildiği halde hiçbir müdahalede bulunulmadı.
Sürekli olarak Sancaktepe ilhan varank hastanesine randevu alınıp defalarca gidildi şikayetler yapıldı ama salgın vs. Çeşitli bahanelerle 2 senedir ameliyatı yapılmıyor. Anneannem 2 senedir acılar içinde dizini hareket ettiremiyor, resmen sakat kaldı ve ne ameliyatı yapan doç dr.***** ne de hastane yetkilileri çözüm sunmuyor. Sürekli olarak salgın yoğunluk vs bahanelerle bastan sağma yapılıyor.
Hem sakat bırakılıp hem 2 senedir ilgilenilmiyor. Acilen geri dönüş ve tedavi talep ediyorum. Yeter artık 2sene kadının acı içinde hareket edemez halde bıraktınız tazminat davası açacağım

15 Şubat 2024 13:35

Doç. Dr. T*** K*** tarafından Sancaktepe'de iki yıl önce bacağı kırılan anneannem ameliyata alındı. Bacağına tel takıldı ve kemik iyileştikten birkaç ay sonra telin ameliyatla çıkarılacağı belirtildi. Ancak ameliyat sonrasında bacağındaki tel düzgün bir şekilde takılmadığı için telin ucu, dokuları yırtarak Deriden çıkmak üzereydi. Kontrol randevusunda şikayetler dile getirilmesine rağmen herhangi bir müdahale yapılmadı. Sürekli olarak Sancaktepe İlhan Varank Hastanesi'ne randevu alınıp defalarca gidildiğimiz halde, salgın gibi çeşitli bahanelerle iki yıldır ameliyat gerçekleştirilmiyor. Anneannem iki yıldır acılar içinde dizini hareket ettiremiyor ve adeta sakat kalmış durumda. Ne ameliyatı yapan Doç. Dr. T*** K*** ne de hastane yetkilileri bir çözüm sunuyor. Sürekli olarak salgın ve yoğunluk gibi bahanelerle oyalanıyoruz. Anneannem hem sakat bırakıldı hem de iki yıldır ilgilenilmiyor. Acilen geri dönüş ve tedavi talep ediyorum. Yeter artık, iki yıl boyunca acı içinde hareket edemeyen bir kadını bıraktınız. Tazminat davası açacağım.

1 Destek

Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Doktor İlgisizliği Kabalığı

29 Ağustos 2023 18:035.981

Sancaktepe İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Doktoru. Gelen bütün hastaları azarlay...

1 Destek

Yaşlı Hastaya Saygısız Ve Düşüncesiz Davranış

21 Ocak 2025 01:3511.198

İ**** V***** Devlet Hastanesi Fizik Bölümü Dr. T***** D******'a 17.01.2025 11:30 da Annem A**** E*****'nin (80 yaş) rand...

İlhan Varank Hastanesi Acilde Yoğunluk!

İlhan VarankHastanesi Acilde Yoğunluk!

Yakup
İlhan Varank Hastanesi Hastamın Çaresizce Bekleyişini Görebiliyoruz!

İlhan VarankHastanesi Hastamın Çaresizce Bekleyişini Görebiliyoruz!

Polat
İlhan Varank Hastanesi Lavabolarının Hali!

İlhan VarankHastanesi Lavabolarının Hali!

Merve
İlhan Varank Hastanesi Yemek Sorunu!

İlhan VarankHastanesi Yemek Sorunu!

Asuman
İlhan Varank Hastanesi Eğitimsiz Hasta Kayıt Çalışanları