Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Hiperaktif Kredi İle Yaşadığım Sorunlar Ve Mağduriyet

14 Ekim 2024 11:28

Hiperaktif kredi...
Merhaba arkadaşlar, internet üzerinden kolay kredi veren bankaları araştırırken Hiperaktif Kredi diye bir reklam gördüm. Biraz inceledikten sonra başvurmaya karar verdim. Öncelikle benden 199 TL ücret aldılar risk raporu için, sonrasında beni alelacele bir bankanın Ümraniye şubesine gönderdiler fakat müferit olarak geldiğimi, Hiperaktif Kredi firmasının yönlendirmesiyle geldiğimi söylemememi istediler. Kredim onaylanmadı, ertesi gün başka bir bankaya yönlendirildim. Neredeyse yalvarmamı istediler kredi için, gecikmede ürünüm olduğu için kredimin onaylanmadığını öğrendim. Sonra bu aracı firmayla görüştüğümde gecikmeyi gidermem gerektiğini söylediler. Ben de gecikmede ürünüm olmasa ya da puanım yüksek olsa size ne gerek var dedim ve sözleşmemin iptalini istedim. Sözleşmenin bir ay sonra otomatik olarak iptal olacağını söylediler.
Hiperaktif Kredi danışmanlık firması şahsım adına: kredi çekip kullansalar veya kimlik bilgilerimi farklı finansal veya başka bir amaç için kullanırlarsa buna kesinlikle bir rızam olmadığını belirtmek isterim. Ve herhangi maddi ve manevi kaybım durumunda Hiperaktifkredi.com'dan hukuken şikayetçi olacağımı belirtmek isterim.
Ben CİMER'e de yazacağım, benim gibi mağdur olan arkadaşlar varsa CİMER'e yazabilirler, faydalı olacaktır.

hiperaktif-kredi-ile-yasadigim-sorunlar-ve-magduriyet-1.pdf

30 Ekim 2024 02:07

Selamlar şikayetimi ayrıntılı olarak CİMER'e de yazdım Hiperaktif Kredi ile görüştüğüm arkadaşların isimlerini de verdim telefon numaralarını da verdim umarım bir gelişme olacaktır bir gelişme olursa tekrardan bilgilendirme amaçlı olarak yazacağım. Selamlar şikayetimi ayrıntılı olarak CİMER'e de yazdım Hiperaktif Kredi ile görüştüğüm arkadaşların isimlerini de verdim telefon numaralarını da verdim umarım bir gelişme olacaktır bir gelişme olursa tekrardan bilgilendirme amaçlı olarak yazacağım

Özkan
Özkan

Bir sonuç çıktımı peki bilgilendirseniz sevinirim

Merhaba hiçbir şekilde geri dönüş olmadı maalesef.

Filiz
Filiz

Sonuç ne oldu

Beklemekteyim hala gelişme olursa yazacağım.

25 Mart 2025 17:55