Gül Halı Yıkama (İstanbul) Başakşehir Şubesinde Halı Yıkama Sorunu

Gül Halı Yıkama (İstanbul) Başakşehir Şubesinde Halı Yıkama Sorunu
11 Eylül 2024 18:13

Gül Halı Yıkama İstanbul Başakşehir şubesine emanet ettiğim halım ilk sefer iyi yıkanmamış lekeli olarak geri geldi sonrasında ise tekrardan geri yolladım ve bu sefer halımda bir yanık deliği açılmış olarak geri geldi. Sonrasında şikayet için açtığımda ise telefonda kavga edilerek üste çıkılmaya çalışılıyor. Islak mendille sil gibi dalga geçilerek bana tavsiye verilip hakkınızı tüketici hakem heyetinde arayın deniyor. Gerçekten çok yazık, kurumsal olarak görüp güvenip malımızı emanet ediyoruz, malımıza zarar verilip bize geri teslim ediliyor. Bir de sorumluluk almak yok ve zararın telafisi yok.

Kerime sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2023 13:06
Yiğit Halı Yıkama Lekesi Olmayan Halılarım Lekeli Bir Şekilde Geldi
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

Halı Yıkama Sonrası Tekrar Eden Lekeler Ve Çözümsüzlük

21 Ekim 2025 19:26
Halı Yıkama Sonrası Tekrar Eden Lekeler Ve Çözümsüzlük
hali-yikama-sonrasi-tekrar-eden-lekeler-ve-cozumsuzluk-2.jpg

27 Ekim 2023 09:59

26 Ekim 2025 13:40
Ağar Halı Yıkama (Başakşehir) Yıkamaya Gönderilen Halı Lekeli Geldi
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Gül Kar Halı Yıkama Halılarımı Kirli Ve Leke İçinde Teslim Etti, İletişimi Kesti

19 Haziran 2025 16:15