Gold Harvest Kuruyemiş İçinden Çıkan Madde!

16 Temmuz 2024 14:20677
Vedat
14 Temmuz 2024 18:00

Altın Hasat Gold Harvest etiketli ürünün içinden çıkan keçi dışkısı içinde çıktı şikayete bulunacağım ve bu işin peşini bırakmayacağım

Vedat
14 Temmuz 2024 18:07

Videosunu çektim mağazası gösterdim ürünü oraya götürdüm yanımda gerekirse kendi markası ilgilenmese haber kanlarına da göndereceğim böyle bir şey olamaz ya

4 Haziran 18:59104

"Şikayetimin ardından marka tarafından çok kısa süre içerisinde benimle iletişime geçildi. Görüştüğüm müşteri temsilcisi son derece nazik, ilgili ve açıklayıcıydı. Yaşanan durum hakkında detaylı bilgilendirme yaptı. Açıkçası yaşadığım olay nedeniyle markaya karşı olumsuz bir düşünce oluşmuştu ancak yapılan görüşme sonrasında bunun münferit bir talihsizlik olduğu kanaatine vardım. Konuya gösterilen hassasiyet ve müşteri memnuniyetine verilen önem beni memnun etti. Ayrıca jest olarak hediye ürün göndermek istemeleri de oldukça ince bir davranıştı. Asıl teşekkürüm gönderilecek üründen ziyade, hızlı geri dönüşleri, çözüm odaklı yaklaşımları ve müşteriye verdikleri değer içindir. İlgi ve alakaları için Gold Harvest / Master Farm ekibine ve sürecin iletilmesinde katkısı olan Şikayetvar'a teşekkür ederim."

Tümünü Gör
Gold Harvest Kuruyemiş Aldığım Ürünün İçi Boş Çıktı

Gold HarvestKuruyemiş Aldığım Ürünün İçi Boş Çıktı

Abdülhakim
Gold Harvest Kuruyemiş Kuru İncirde Kurt!

Gold HarvestKuruyemiş Kuru İncirde Kurt!

Bahar
Gold Harvest Kuruyemiş Kara Sevda Markalı Çekirdek Paketinden Çıkan Çöpler!

Gold HarvestKuruyemiş Kara Sevda Markalı Çekirdek Paketinden Çıkan Çöpler!

Osman
Gold Harvest Kuruyemiş Kötü Kalite!

Gold HarvestKuruyemiş Kötü Kalite!

İhsan
Gold Harvest Kuruyemiş Çekirdek İçinde Bir Şey Çıktı