Doğuhan sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2024 03:25

Arkadaşlar Gold city hair İstanbul'da sac ektirdim. Tavsiye et miyorum 2 bin euro aldılar 5550 graft ekildi dediler. Çok sık olacak dediler. Gerçi çok şey dediler:) simdi saçlarım çok seyrek. Ben saçımdan paramdan oldum. Sizde ol mayın diye yazıyorum.

Bir de geri cevap vermiyorlar. 🤣 Resmen merdi ven altı bir yer Bodrum katında. Güzel acı badem hastanesinin isminide kirletiyorlar. Instagram Facebook takipçileri hep bot satin alınmış. Araştırın görün kendiniz. Ben size saçımın resminide atiyim arkadaşlar. Aman git meyin. Türkiye'de 40bin TL'ye sac ekim yerleri var ve çok güzel ekiyorlar. Gold city hair İstanbul resmen rez alet. Anlatsam sabaha ancak biter orada yaşadıklarım anlatmıyorum ama git meyin sonra sizinde psikolojiniz bozulmasın 🤪
WhatsApp ekran görüntüsünü de atacağım sizlere. Bedava ekeriz hoşunuza gitmezse dediler. Genede ekmediler 😭

Kaan

Hijyen kurallarına hiçbir şekilde uyulmuyor ve çalışanların bu konuda umursamaz bir tavırları var. Maske takmıyorlar ve hastalara gereken saygı gösterilmiyor. Arkadaşım saç ekimi için gittiğinde hasta sağlık personelinin tükürerek işlem yaptığını belirtti. Ayrıca, pansuman için kullanılan bez yere düştüğünde, yerden alınıp tekrar kullanılıyor. Bu durumun kontrol edilmesi ve gereken önlemlerin alınmasını rica ediyorum. Sağlık adına hiçbir standardın korunmadığı bu tür işletmelerin kapatılması gerektiğini düşünüyorum. İnsan haklarına hiç mi önem verilmiyor? Lütfen gerekli önlemlerin alınmasını ve insanların mağdur edilmemesini rica ediyorum. İnsanlar para ödüyor ve bu paranın karşılığında alınan hizmetin bu şekilde olmaması gerekiyor.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
07 Mart 22:10