20 Nisan 2024 08:15

Ataşehir Acıbadem Gold City Hair Saç Ekim Merkezinde 14 ay önce saç ekimi yaptırdım. Yalnızca şakaklarımda açıklık olmasına ve sık ekim yapılmasını talep etmeme rağmen, saçlarımın ekilmemiş gibi göründüğünü belirtmek isterim. İlk etapta, ekimden önce gösterilen ilgi, işlem sonrasında devam etmiyor. Bu ekim merkezinin yapmış olduğu işlemden memnun kalmadığımı ifade etmek isterim.

Kadir

Aynı sorunu bende yaşadım sac ekimi sonrası saclarım çıkmadı ekim öncesi sizi bağlamak için bir kağıt veriyorlar ilk işlem başarılı olmazsa ikincisi bedava gibisinden bir kağıt bu gittim konuşmak için bana dediler ki sizin saçlarınız ekim için uygun değil kanınızda bazı değerler düşük tahlil yapmadan öngörüyor bunları tabi ya ne yapacağız dedim size belirli ilaçlar vereceğiz bunları günlük kullanacaksınız 6 7 ay tabi ücretli yani 2. Ekim parasını buradan çıkaracaklar dedim yok öyle ekecek sen ek sonuç başarısız olur hiç eziyet etmeyelim size e kafa eskisi gibi kaldı ben boşunamı 10bin delik deldirdim kafama 5 bin ekmeye 5 bin dikmeye 10bin delik delindi kafama 8 saatlik operasyon öğlen 1 de girdim akşam 8 gibi idi bıraktılar garantili sonuç fue yöntemi falan diyorlar hikaye anı kurtarmak için söylenmiş sözler bunlar

Ömer

Ben de işlem yaptırdım. Şu an yaklaşık 10. Ayımdayım. Şu an istediğim verimi aldığımı söyleyemem ama sürecin bitmesini bekliyorum. Ancak ilgi noktasında ekimden önceki ilgi ekimden sonra da devam ediyor ve kesinlikle çok ilgililer. En azından ben bu noktada bir olumsuzluk görmedim. Sadece kurumun olumsuz yanı orada bulunan bayan yöneticisi. İnsan ilişkileri iyi değil ve nasıl davranacağını da bilmediğini düşünüyorum. Ona mı denk geldiniz acaba? Ne zaman ekim yaptınız?

Gold City Hair İstanbul 11 Ayın Sonundaki Pişmanlık

Sinan
06 Aralık 2023 17:47

Sezer
22 Ağustos 12:54
Saç Ekimi Sonrası Sorunlarım Çözülmedi, Mağduriyetim Giderilmiyor
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Onur
07 Mart 22:10