Murat sonuçtan hiç memnun değil

Golbet Bahis Sitesinde Bonus Sorunu Ve Müşteri İlgisizliği!

04 Aralık 2024 14:49

Golbet bahis sitesi, 1000 TL deneme bonusu seçeneği ile kayıt olan kullanıcılara Bonus verileceğini söyledi. Maalesef bize yoğunluktan dolayı 24 saat içerisinde hesaplara aktarılacağını belirttiler. 24 saat içerisinde sürekli kontrol ettim, bonusum aktarılmadı. Canlı desteğe sorduğumda ise 1000 TL Bonus seçeneği ile kayıt olduysanız bile ekleme yapılmayacaktır denildi. Madem ekleme yapılmayacak, hakkım olduğunu sorduğumda 24 saat içinde ekleme olmazsa canlı desteğe bağlanarak talep edip alabileceğimi söylediler. İlgisizler ve insanları yanılttılar.

15 Ocak 2025 17:09 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli üyemiz, Şikayetiniz tarafımıza iletilmiştir. En kısa sürede size dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, Golbet

15 Ocak 2025 17:11

Bekliyorum umarım ulaşırsınız

İsrafil sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Golbet Bonus Sözü Tutulmayan Site

İsrafil
04 Aralık 2024 16:09
"İzzet beye teşekkür ederim yardımcı oldu"
Pınar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Pınar
05 Aralık 2024 14:11
"İlgilendikleri için İzzet bey e teşekkür ediyorum"

14 Nisan 2024 13:04
Murat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

20 Ekim 2025 23:19