Eyüpsultan Devlet Hastanesi Alibeyköy Semt Poliklinik

21 Mart 2024 09:58

Eyüp Devlet Hastanesi Alibeyköy yerleşkesi Semt Polikliniğinde Dahiliye doktoru N***** A****'a 21.03.2024 tarihinde randevu aldım. Muayeneye girdiğimde kendisi, benim şikayetimi dinlemeden altı ay önce yaptırmış olduğum tahlillere bakarak, D vitamini, B12 ve kan sayımının düşük olduğunu, bunlar için ilaç vereceğini söyledi. Ben kendisine farklı şikayetlerimi anlattığımda, her şeyi yanımda gördü. Küçük çocuğuma bağladı; çocuğun olduğu için benim hastalanmam, ellerimin uyuşması, her şeyi unutmam ve daha sonra midemde Helicobacter pylori enfeksiyonunun zamanında çıkması, bunların hepsinin normal olduğunu söyledi. Çocuğum olduğu için bu rahatsızlıkların normal olduğunu, herhangi bir tahlil veya tetkik yapmadan kendi kafasına göre bana ilaçlar yazdı ve bunları kullanmamı söyledi. Hatta Okmeydanı Sosyal Güvenlik Kurumu'na git, orada tahlil yaparlar dedi. Kendisinden şikayetçiyim. Kapının ağzından ilaç yazıp, bütün şikayetleri çocuğuma bağlamasından özellikle şikayetçiyim. 'Bakmak istemiyorum' deseydi daha iyiydi. Şimdi hangi güvence ile onun yazmış olduğu ilaçları kullanacağım? Gereğinin yapılmasını istiyorum.

Eyüpsultan Devlet Hastanesi İç Hastalıkları Doktoru

02 Ekim 2024 13:52