Önder sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 18:32

Avrupark Hayat Sitesi'nde daire teslimi yapıldıktan sonra taşınmadan önce eksikliklerin giderilmesi için anahtarı teslim alan inşaat firması, evimdeki eşyaları çaldı. Dolap kapaklarından aynalara kadar birçok şey kayboldu. Koridorlarda güvenlik kamerası bulunmuyor. Yönetime yaptığım şikayet sonucunda bazı eksiklikler giderilse de, sonrasında işlemler tamamlanmadı. E-60 blokta ev sahibiyim ve yeni taşındım, daha önce oturan olmamıştı. 16 Kasım'da evlendim ve Aralık'ta taşındım. Mutfak dolaplarının anahtarları hala gelmedi, mutfak tezgahının cilası yapılmamış, mutfakta doğalgaz borusu uzun takılmış ve kısaltılması gerekiyor. Klima menfezi yapılmadığı için hala kuşlar içeri girebiliyor. Girişteki dolap askılığı eksik ve tamamlanmadı. Gaz dedektörü bozuk, çelik kapının muhafaza kilidi bozuk ve onarılmadı. Muslukların süzgeçleri eksik, süpürgelikler düzgün monte edilmemiş ve çıkıyor. Mutfak dolapları yanlış monte edilmiş, raflar gelişigüzel monte edilmiş ve raf pimlerinin yuvasına vida atılmış. Bir rafın altı kapağı çatlak, ankastre fırının yuvası büyük açılmış ve arada boşluk var. Yatak odasının pimapen penceresi kırık ve sadece dolgu yapılmış. Kapılar düzgün kapanmıyor, biz kendimiz tamir ettik. Pencereler açılmıyor, onları da kendimiz tamir ettik. Şikayetlerimize rağmen Emlak Konut'un ilgisizliği ve denetim eksikliği nedeniyle birçok kişi mağdur durumda. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Depremde Yaşanan Hasarlar Hayati Tehlike Oluşturuyor

25 Nisan 2025 17:47

Emlak Konut GYO Sıfır Dairedeki Sıkıntılar

06 Ekim 2023 09:50
Emlak Konut GYO Sıfır Dairedeki Sıkıntılar
Erol sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2025 12:03
Emlak Konut Güvenceli Dairelerde Ciddi Yapısal Sorunlar Ve Çözüm Eksikliği
emlak-konut-guvenceli-dairelerde-ciddi-yapisal-sorunlar-ve-cozum-eksikligi-7.jpg

09 Mart 2024 10:31
Emlak Konut GYO Maalesef Sitede Güvenlik Yok, Sıcak Su Yok, Temizlik Yok
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Avrupark Hayat Sitesi'nde Deprem Sonrası Ciddi Yapısal Sorunlar Ve Güvenlik Endişesi

26 Nisan 2025 01:01