Elit Masaj Salonu Elit SPA Escortluk Ajans Paramı İade Etmiyor

01 Ekim 2024 17:12

Ben esc sitesinden bir bayan ile görünecektim şansıma bu sahte ajans dolan dirici çıktı. Normalde ben sadece 1500 TL ödeyip işi halledecektim fakat bu benden bir sürü teminat istedi. Kıza zarar verip verme memle alakalı bende önce itiraz ettim sonra beni kan dır dı bende saf gibi kanıp verdim. Ona rağmen görüşme yapmaya bir sürü bahane uyduruyor hatta engelledi beni ve param gitti yani kısaca dolan dırı cinin teki bunlar. Hatta bankadan 3100 TL istedi ilk başta gönderdim sonra isim yanlış dedi fakat benden para gitmişti bende saf gibi güvenip banka numarasını verdim o da hepsini çaldı güya iade içinmiş. Ve geri ödemiyor şu an görüşme de yapılmadı.

Yorumlar (7)

Durum nedir kardeşim

Kayseri Blue masaj merkezinden hiç memnun kalmadım, müşterimiz çok diye ilgilenmediler, masaj sonunda 15 dakika kese köpük dendi, 2 dakika sürmedi.

Elit

Merhabalar. Yaşadığınız mağduriyet için üzgünüz. Lütfen [email protected] adresine iletişim bilgilerinizi ve yapmış olduğunuz işlem konusu + ödeme dekontlarını yollayın. Tarafınıza en kısa zamanda dönüş sağlanacak ve mağduriyetinizi gidermek için gerekli süreç başlatılacaktır.

Yakamoz
Yakamoz

Kardeşim hakkında herhangi bir işlem yapıldımı benzer durumu bende yaşıyorum şu an

Ahmet
Ahmet

Kardeşim bende şu an mağdurum hala karşına çıkan bir olumsuzluk var mi. Dava icra falan

Hasan
Hasan

Yok ortada kaldım şu an maalesef

Mağdur sonucu yetersiz buldu

15 Temmuz 2024 03:31
Elit Masaj Salonu Telefon Aldatmacası Ve Hukuki Tehditler
Gazel sonuçtan hiç memnun değil

Elit&SPA İzmir Masaj Salonu Sitedeki Kadınlar Üzerinden Organize Yanıltma

03 Eylül 2024 15:14