İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2023 16:25

Elen6 23. Üretim aracın sahibiyim. 17 ayda da olsa bize istediğimiz gibi bir aracı teslim ettiğine inandığım firma ve çalışanlarını samimi duygularımla, Youtube.com videosunda tavsiye etmiştim. Ancak kullandıkça ne teslim aldığımı anladım. Araçta işçilik çok çok kötü. Sineklikten havalandırmalara kadar her parça sorunlu ve hatalı montaj. En hayatı olanları ;aracın içine her iki tavan havalandırmasından ilk yağmurda şu alması. Araç içine LPG gaz kaçağı ve bu kaçağı sözde alarm sisteminin algılayamaması. Çocuk ustalarının temiz su hortumunu vidayla delmesi sebepli karavanı şu basması. Mutfaktaki lavabo atığının düş giderinden çıkıyor olması. Tüm göstergeler hatalı. Aracı kalibrasyon için gösterge imalatçısı Açar Teknolojiye götürdüm. Bana depo ve LPG tankının yanlış montajı sebepli kalibrasyon yapılamadığını söylediler. Aracı saç ve ahşap kısımlarında bir sürü nedensiz kapatılmamış vida ve işlem görmüş bırakılmış defolu yüzeyler ve delikler var. Kullanılan malzemeler sözleşmede yazan gibi değil. Son derece kalitesiz. Çıkma olabileceğini düşünüyorum. Basınç tankı sözleşmede olmasına rağmen montaj yapılmamış. Basınç tankı olmadığı için kullanılan kalitesiz hidroforda arızalandı. Tüm banyo düş ve kilit malzemeleri paslandı. Araçta koltuklar ve bagaj sokulduğu için hava yastığı ve plaka aydınlatma uyarıları mevcuttu. Araçlar müşteriye teslim edilmeden önce kesinlikle bir kontrolden geçmiyor. Dış TV sesi bozuk. Visio yatak yerine döşemeci icadı sert bir döşek konuldu. İthal camlı ocakta çizikler ve kenarlarında kabartılar var. İkili dönerli koltuk mekanizmasını montaj yapmadılar. Bu mekanizmanın ücret iadesi de yapılmadı. Videoda da belirtilen 20 gün sonra takılacağı söylenen dış tente ve LPG barbekü çıkışı için ise defalarca aramama rağmen montaj yapılmadı. Araçlar kesinlikle emanet olarak hor kullanılıyor. İki kez iki aracın birbirine çarptırıldığına bizzat şahit oldum. Kesinlikle söylenen sözler ve zamana uyulmuyor. 3 ayda alacağım aracı 17. Ayda ihtarname ile teslim alabildim. Ben vicdanen rahatım. Benden zaman istendi verdim. Para ise sözleşmenin fazlasını ödedim. Orada çalışan kimseye, hakkım varsa helal etmiyorum. Eğer yazdıklarımda değil yalan, abartı varsa aracımın hayrını görmeyeyim. Bu sebepten videoda henüz kullanmadan firmayı öven bir reklama imza attığım ve insanların tercihine sebep olabileceğim için düzeltme gereği duydum.

profile profile profile
İbrahim
İbrahim
20 Kasım 2023 22:36

Firmanın montajından kaçtığı ithal tenteyi kendim satın alarak montaj yaptım. Ancak montaj için sökmek zorunda kaldığım yan duvarda en ufak bir yalıtım malzemesi yoktu. Ayrıca tavandaki bir spot ampulü sökerek kontrol ettiğimde tavanda da yalıtım malzemesi olmadığını gördüm. Zaten arka teker çamurluklarını da defalarca söylememe rağmen içten kaplamadılar. Doğrudan aracın sacına bağlantı yapılmış. Arada hiçbir yalıtım yok.

Yavuz
Yavuz

İbrahim Bey aynen bende de oldu hatta şimdi o kadar duruma geldi ki Zafer under beni tehdit ediyor utanmadan Ben şikayetimi mecliste resesyon yazdım Zafer ve gerçek örnek büyük bir tek şey tehdit etmek utanmadan hakiki de iş adamı olsa belki hatamı düzelteyim hatasının yanına beni bağlıyor olarak kötü bir iş adamı kimse tavsiye etdilmez

Elen Karavan Araç Video Reklamı Sonrası Düzeltme

İbrahim beyle aynı dönemde bende Elen karavan'a karavan yaptırdım. İbrahim beyin yaşadığı sorunların aynısının biraz daha fazlasından ben de muzdaribim. Elen karavan la yasal sürecimiz devam ediyor.

Cleaner
Cleaner

Aynı mağduriyeti yaşayan biri olarak yazıyorum. 15-16 ayda aracımı zor aldım. Gördüğünüz kişi Kastelli ayarında güler yüzlü ama işini iyi yapmayan birdir. Youtube.com videolarından araç sahiplerine ulaşıp referans almadan kesinlikle araç yaptırmayın. Güzelim araçlarınız heba olmasın...

Yigit sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 11:30

18 Ekim 2025 03:26