Medine sonucu yetersiz buldu

Doğaçlama Gıda Instagram Ekmek Satış Sitesi

Doğaçlama Gıda Instagram Ekmek Satış Sitesi
29 Haziran 2024 02:31
Medine'nin Teşekkür Mesajı
“Problem yetkili tarafından ilgilenilerek çözüldü ve tarafıma yeniden ürün gönderimi yapıldı. Teşekkürler”

Glutensiz sorgum filizi unlu ekmek sipariş verdim. Ve ekmek yarı pişmiş yarı hamur olarak geldi. Durumla ilgili yetkili ile görüşmek istediğimde defalarca aramama rağmen yetkili burda değil kendisi ile görüşüp dönüş yapacağız dendi ama dönüş yapılmadı.

18 Aralık 2024 16:13 (Şikayetten 5 ay sonra)

Merhabalar öncelikle bu mesajı gördüğümüz için üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz. Mesajınızı yeni gördük. Biz böyle durumlarda hemen ürünün yenisini gönderiyoruz ya da para iadesi yapıyoruz. Bize ulaşırsanız zararınızı tazmin etmek isteriz. Sevgiler...

Medine
Medine
18 Aralık 2024 18:00

Murat sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2023 22:17
Topaloğlu Unlu Mamülleri Ekmeğin İçinden Böcek Çıkması
Topaloğlu Unlu Mamülleri Ekmeğin İçinden Böcek Çıkması
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

09 Temmuz 2023 13:15
Tunç Taş Fırın Ekmekte Fare Dışkısı

Familya Glutensiz Eksik Ürün Çıkması

01 Kasım 2024 21:04

28 Mayıs 2025 08:35
Sefa sonuçtan çok memnun

Tazelik Ve Kalite Konusunda Hayal Kırıklığı: Doğaçlama Gıda Güvenimizi Sarsıyor

18 Aralık 2024 15:44
"Görevli bize ulaştı ve telafi etmek istiyoruz dedi. Dün annem için gönderilen 4 ekmek ve bir miktar tuzlu kurabiye bize ulaştı. Hepsinin tadına baktık. Ekmekler tazeydi. Memnun kaldık. Müşteri memnuniyetine önem verdiğiniz için teşekkür ederiz. Doğaçlama gıdanın ürünlerini almaya devam edeceğiz."