Damla__design (Instagram) Müşteri İletişiminde Hayal Kırıklığı

08 Mayıs 2024 09:59

Kızımın özel bir günde giymesi için elbise ararken bu sayfayı buldum. Takipçi sayısının yüksekliğinden kaliteli bir yer olduğunu düşünerek bilgi almaya çalıştım. Ancak ne yazık ki ulaşabileceğim bir telefon numarası bulunmuyor, Instagram sayfasından da mesaj gönderemiyordum. Yorumlarda sert bir tepki gösterdiğimde DM üzerinden iletişime geçtiler ve aşağılayıcı ifadelerle karşılaştım. Sokak ağzıyla konuşan ve kalitesizliğini belli eden birisiyle muhatap oldum. Müşteri iletişimi konusunda oldukça zayıflar. Kendilerini o kadar üstün görmüşler ki, sanki onlara muhtaçmışız ve başka satıcı yokmuş gibi tavırlar sergiliyorlar.

Damla
Damla

Merhaba yorumlarda hakketmediğimiz bir sert tepki gördüğümüzde tabii ki karşılığınız olan sert tepkiyi almanız gayet doğal. Eşiniz ve siz gerektiğinden az bile tepki aldınız, sayfamda telefon numaram mevcut herkes ulaşıp sipariş geçiyor da siz ulaşamadığınız için geçemediyseniz problemi kendiniz de bulmalısınız. Kusura bakmayın sizin gibi üslupsuzların karsısında eğilip bükülecek biri yok sizin karşınızda. İşimi severek yapıyorum negatif enerji aldığım kimseyle de çalışmam bu da benim en doğal hakkım

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 15:18
Edibe sonuçtan hiç memnun değil

22 Mart 2024 23:22
Angelskidss (Instagram) Angel Kids Güvenilir Değil