Hadi sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 20:55

Corelli Snoop 4.3 29 jant bisikletimin ön mekanik disk freni sıkışıyordu ve kitleniyordu düşme derecesine kadar geldim. Yetkili servise götürdüğümde videoda olduğu gibi çok ilkel bir yöntemle kalipere yay takıldı ve yay takıldıktan sonra ön fren tutmamaya başladı. Bundan başka olarak ön aktarıcı da vites geçmeme sorunu ortaya çıktı yetkili serviste videodaki gibi plastik kelepçe takarak çok ilkel bir çözüm uyguladılar. Arka aktarıcı vites atarken adeta kırılırcasına gelmemesi gereken sesler geliyor. Jantların akort ayarları bozuk.
Bisiklet devrildi ve ön fren kolu kırıldı ve bu da garanti kapsamına alınmadı bisiklette kullanılan parçalar oldukça kalitesiz. Bisikleti satın almamın üzerinden 2 ay bile geçmeden bisiklette bu sorunlar ortaya çıktı. Bisiklet kalite konusunda çok yetersiz kaldığı ve yetkili servisin bu yetersizlikten arta kalır bir yanı yok. Aldığım bisikletten ve hizmetten hiç memnun kalmadım. En kısa sürede gerekenin yapılmasını arz ederim.

Birgarip

Üç gün oldu alalı. Günlük yarım saat bindi çocuk arka fren diski yamuldu. Corelli dağ bisikleti diye aldığımız bisikletten hiç memnun değiliz

Enes sonuçtan hiç memnun değil

Corelli Snoop 4.0 Bisikletin Kalite Sorunları

19 Ağustos 2024 00:09