22 Temmuz 2024 15:2324.772

450SR'da bitmeyen arızalar sonucunda şimdi de Tbox ve elektronik aksam ile ilgili sorun alıyorum. Motor 2969 km'de, korna çalışmıyor. Ayrıca Tbox bağlantısı olduğu halde uygulamada en son 2385 km’deki veriler gözüküyor. Resimlerde hepsini ekledim. 2 kere yağ soğutucu patlattı, motor şimdilik onda sorun yok, yeni sorunumuz da bu şekilde.

3. Kez arızalanıyor, açıkçası bu motordan çok soğudum, pişmanım. Beni lütfen Favori veya İz Moto'ya yönlendirmeyin, her iki servisinize de güvenmiyorum. En son İz Moto'ya yönlendirdiniz, motorun sağ grenajlarını ve koruma takozunu yamuk bir şekilde aldım. Maalesef ki fotoğraf çekmemiş olmam, oraya giderken grenajlarımda bir sorunum olmadığını da ispatlayamamama neden oldu.

Bu kadar sorunu nasıl çözeceksiniz merak ediyorum. Hukuki haklarımı kullanmam gerekirken kullanmadım. 3 arızasından bıktım. Bu arızayı da önemsemiyorum. Ama lütfen artık motora daha çok zarar verecek bir servise yönlendirmeyin beni. Bir önceki şikayetime ekledim. Her ayrıntıyı https://www.sikayetvar.com/cfmoto/cfmoto-450sr-su-ve-yag-karisti-kronik-ariza.

22 Temmuz 2024 15:45 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili olarak Çağrı Merkezimiz sizlerle irtibata geçecektir. Sistem üzerinde -Cs4cdZbZ numarasıyla kaydınız oluşturulmuştur. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Ayrıca tüm başvurularınız için Türkiye'nin her yerinden, Uğur Motorlu Araçlar A.Ş. Çağrı Merkezimiz mesai saatleri (Hafta içi 08.00 - 17.30) içerisinde sizlerin hizmetindedir. Durumu bilgilerinize sunar, sağlıklı ve mutlu günler dileriz.

6 Ağustos 2024 11:28

Servise Götürdüm Motoru ve Parça Siparişi Verildiği Söylendi. Hala Bir Haber Yok. Her İki Sorunumda Devam Etmektedir.

9 Ağustos 2024 15:07

Parça Değişimi Hala Yapılmadı, Servis Fabrikanın Parçayı Çıkmadığını Söylüyor. 2024 yılındayız arkadaş kornası bozulan motor ilk kez görüyorum. Tbox Sorunu Hala Devam ediyor. Motora Ait Hiçbir Veri Yok.

14 Ağustos 2024 13:06

20 iş günü geçildi. Kornayı baştan mı üretiyorsunuz ve tbox sorunu devam ediyor :)

20 Ağustos 2024 11:19

Gerçekten Hiç Umrunuzda Değil değil mi Korna Olmadan Bekliyor Motor 1 Aydır. Arka Frende de Sorun Var. Bu Motor Benim Sabır Sınavım Oldu. CFMOTO Alacak Arkadaşlara Motor Konusunda Ustalaşmak İstiyorsanız Alın. Her şey Var Güvensiz Sürüş Teknikleri Nelerdir, Motor Nasıl Tamir Edilmez, Rezil Servis Ağı Nedir, Servise Teslim Ederken Nelere Dikkat Etmelisiniz, Neden Çin Marka Motor Almamalısınız ve Motor Parça Araştırması Yapma Spare Part Kataloğundan Parça Bulmaya Çalışma Gibi Bir Çok Fantastik Olayı Öğreniyorsunuz. Şunu da Biliyorsunuz değil mi Dava Etmeye Üşeneceğimizi Ama Az Kaldı Devam Edin Bu Şekilde. Nasıl Olsa Biri Dava edecek Bu Firmanın Distirübitörünü. Zaten Şikayetlere Bakıp İnsanlarda Almayı Kesecek.

4 Eylül 2024 13:50

2 Ay oldu hala bir cevap yok, parça yok sorun devam ederken sorunlar çıkıyor. Artık Motoru Suçlamıyorum. Çünkü Anladım Durumu Siz Bunların Montajını Beceremiyorsunuz. Avrupa'da Sorun Yok Türkiye'de Neden Sorunlar Var Bu Motorlarda.

12 Eylül 2024 17:27

Hala Parçayı Bekliyorum... Kornasız Gezmeye Devam. Motordaki Montaj Hatalarınız Yüzünden Bu Süreç Devam Ediyor. Usta Oldum Sayenizde. Teşekkürler

18 Eylül 2024 14:54

3 ay oldu bir parçayı halletmediniz, tam bir rezillik

Furkan
Furkan
19 Ağustos 2024 16:0010.179

1.5 ay önce 450SR motorum yolda yağ soğutucu patlamasından kaynaklı tekerlerin yağa bulanmasından dolayı virajda kaydı v...

1 Destek1 Yorum

Yağ Soğutucu Arızası Ve Servis Sonrası Mağduriyet

Sercan
Sercan
12 Haziran 2025 16:293.753

"Parçalarım Onaylandı Yanlış Bir Anlaşılmadan Dolayı Garantim İptal Edilmişti Geri Düzeltildi Parçalarım Kargoya Bile Verildi. Malının Arkasında Durdu Teşekkür Ederim"

Tümünü Gör
CFMOTO 450sr Yağ Soğutucu Servis Ücreti

CFMOTO 450sr YağSoğutucu Servis Ücreti

Erhan
CFMOTO 2024 Model 250 Nk Arızası!

CFMOTO 2024 Model 250Nk Arızası!

Hasan
CFMOTO 250 NK Arıza Lambası Ve Hararet Göstergesi

CFMOTO 250 NK ArızaLambası Ve Hararet Göstergesi

Yiğit
CFMOTO 9500'deki Motorumun Arıza Yapması!

CFMOTO 9500'dekiMotorumun Arıza Yapması!

Berat
CFMOTO Krank Sorunu Garanti