Burdur Devlet Hastanesi Hastane Randevu Sürecinde Yaşanan Sorunlar

26 Aralık 2023 17:35

Burdur Devlet Hastanesi'ne Nöroloji ve Kardiyoloji polikliniklerine muayene için randevu almıştım. Kardiyoloji randevum 11:40'ta idi; fakat doktorum acil bir durum nedeniyle ayrılmak zorunda kalmış. Nöroloji randevum ise 13:10'da idi. Nöroloji doktoru Ö**** D**'e durumu izah ederek, kamu çalışanı olduğumu ve izin alarak geldiğimi belirttim, randevumu öne alma imkanı olup olmadığını sordum. Önce beklememi söyledi, 13:10'a kadar bekledikten sonra 'Tamam, bakalım' dedi. Bu sırada saat 12:05'ti. Ancak iki dakika içinde yüzüme bile bakmadan beni dinlemiş gibi yaptı ve tomografiye gönderdi. Sonra tekrar randevu alıp gelmemi söyledi. Ben de tekrar izin almamın zor olacağını düşünerek tomografimi çektirdim ve sonuç için sıra alıp beklemeye başladım. Önümde bekleyen hasta ile karşılıklı anlaşarak sıramızı değiştirdik. Bunu gören nöroloji sekreteri, 'Çabuk, geri ver o sırayı' diye azarladı ve doktora da içeride ne şekilde yansıttıysa, doktor tam bana sıra geldiğinde dışarı çıktı ve bir saat gelmedi. Ayrıca özellikle sonuç sırası almadı ve bana sıra geldiğinde hastalığım üzerine durmadan doğrudan beni sorgulamaya başladı. 'Hani acele işiniz vardı, yalan beyanda bulunmuşsunuz gibi' imalarla, asık suratlı ve alaycı bir şekilde konuştu. Bu tür davranışlar nedeniyle böyle bir hastane ve doktorlar hakkında olumsuz düşünceler oluşuyor. Hastayı muayene etmek yerine alay ediyorlar. Yazıklar olsun, bir daha asla gitmem Dr. Ö**** D**'e.

12 Temmuz 2023 16:25
Yildiz sonuçtan hiç memnun değil

Eyüpsultan Devlet Hastanesi Nöroloji Doktoru Nerede

23 Kasım 2023 17:41