Bulutlar Kuruyemiş Memnuniyetsizlik Ve Memnuniyet

Bulutlar Kuruyemiş Memnuniyetsizlik Ve Memnuniyet
02 Mayıs 2024 21:52

Merhaba yetkili kişi 02/05/2024 tarihinde saat 20:13 sularında cemal paşa mah. Atatürk cad. Sapmaz iş merk. No. 48/b Seyhan Adana şubesinden alışveriş yapıyorum tezgahta duran güler yüzlülüğünü hiç eksik etmeyen ve yardım sever olarak bizimle ilgilendiği için T**** hanıma teşekkür ediyorum. T**** hanım bizimle ilgilenirken 5 yaşındaki kızım WC ye gitmek istedi fakat orada uzun boylu kır saçlı beyefendiye söyledim WC var mı müsaitse kullana bilir... Diye red cevabı aldık fakat küçük ebeveyn için yardım cı olacağı yerde yok dedi. Bu da bizi üzdü. T**** hanım gerçekten duyarlı yaklaşıp bizim olayı gidermiş oldu. Sağ olsun. Yanımda eşimde olduğu halde. Bey efendinin yaklaşım tarzı hiç hoşumuza gitmedi şikayetimi buradan iletmek istedim. Daima müşteriniz olarak bu bizi üzdü. Böyle personellerin mağazanıza negatif (-) durum oluşturmaktadır. Bilin istedim. Bulutlar kuruyemiş kalitenin tek adresi fakat bu gibi olumsuz durumlar mağazayı negatif olarak etkilemektedir... Diğer personellere şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi çalışmalar diliyorum.

03 Mayıs 2024 08:46 (Şikayetten 10 saat sonra)

Doğan sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 19:14
Halka Kuruyemiş Zincirlerinin Kimlerle Çalıştığına Dikkat Etmemesi