Mavi sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 06:17

İstanbul Nişantaşı şubesindeki British kliniğinde A**** Y***** adlı doktorunuzda rinoplasti ameliyatı oldum. Fakat istediğim sonucu elde edememekle birlikte burun yapımın daha kötü bir hal almasına sebep oldular. İlk randevuda bunu belirttiğim zaman bana 6 ay beklemem gerektiğini söylediler. İçiniz rahat olsun, istediğiniz görüntüyü sağlayacağız denildi. Ödemlerim dindikten sonra 6 ay bekledim ve tekrar gittiğimde sadece burun ucuna bir müdahale edeceklerini ve hastane masraflarını benim karşılamam gerektiğini söylediler. Üstelik şahsıma hakaret edilip, 'Senin psikolojin bozuk' denildi. Para iademi istediğimi söyledim, bana gelen karşılık 'Ameliyat başarılı geçti' denildi. Benim solunumla ilgili bir problemim yok, bunun için ameliyat olmadım. İstediğim estetik yapıyı yaptırmak için geldiğimi söylememe rağmen duymazlıktan gelerek aynı şeyleri tekrar ettiler. Burun yapımla ve cildimle alakalı olduğunu söylediler. Ben de onlara başka doktorların muayenesi ile bunun mümkün olacağını kanıtlar isem para iademi gerçekleştirecek misiniz diye sorduğumda beni cevapsız bıraktılar. Bir haftadır kesinlikle geri dönüş sağlanmadı. Lütfen bu ve bunun gibi doktorlarla anlaşıp kliniğinizde hizmet vermesini sağlamayın. Ve para iademin gerçekleşmesini istiyorum. Daha fazla bu görüntüye maruz kalmak istemiyorum.

Dolgu Sonrası Yüzümde Kalıcı Değişiklik Ve Yetersiz Bilgilendirme

11 Haziran 2025 12:23
Dolgu Sonrası Yüzümde Kalıcı Değişiklik Ve Yetersiz Bilgilendirme

07 Ekim 2024 14:18
Uzun Bekleme Süresi ve Etkisiz İşlemlerle Hayal Kırıklığı
Yeşim sonuçtan hiç memnun değil

Silikon Ameliyatı Sonrası Şekil Bozukluğu Ve İlgisizlik Mağduriyeti

15 Eylül 2025 12:53