Boğaziçi Campus Eğitim Ücreti İadesi İçin Mücadele: Lion Academy'nin Karşılıksız Hizmet Sorunu

30 Ekim 2024 08:268.511

Boğaziçi campüs, Lion Academy eğitim danışmanlık anonim şirketi adı altında para toplayan kuruluştan karşılığı olmayan eğitim ücretinin tarafıma iadesi talebimi yeniliyorum.

Ödediğiniz paranın karşılığı fatura verilmemiştir. Yaptığım ödemenin birinci haftasında eğitim görseli ve seslendirmesi yetersizliğinin rahatsız edici olması eğitim içeriğini izlememi engellediği için paramın iadesini talep ettim. İade yapılmamıştır.

Kaymakamlık Tüketici Heyeti fatura olmadan şikayet oluşturmayacağımı ifade etmiştir. Vergi dairesi dekontlara rağmen konuyla ilgilenmemiştir. İlgili kuruluş ödediğim 71900(yetmiş bir bin dokuzyüz) ytl paramın iadesini yapmayarak ne yapmaktadır.

8 Kasım 2024 10:10 (Şikayetten 9 gün sonra)

Sevgili Umut hanım., Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

29 Kasım 2024 12:24

Boğaziçi Campus "şikayet var"aracılığıyla tarafıma cevap vermiştir. Boğaziçi Campus online platformu burada söylediklerinde samimiyse faturalarımı bu platform üzerinden gönderim sağlayabilir, talebimi arz ediyorum. Saygılarımla.

30 Kasım 2024 13:14

Sevgili Umut hanım, Hizmet alım sözleşmesine istinaden düzenlenen 18.04.2024 tarihli LN02024000001835 numaralı 45.000 TL ve 19.04.2024 tarihli LN02024000001896 numaralı 26.900 TL tutarlı faturalar E-arşiv portal üzerinden gönderilmiş olup ekran görüntüsü sizinle birçok defa paylaşılmıştır. Bu platform üzerinden KVK kanunu gereği payşamayacağımızı üzülerek belirtmek isteriz. Saygılarımızla

6 Aralık 2024 18:00

İlgili e-fatura ların numaralarını "[email protected]" yönlendirdim. Faturaların mail adresime gönderilememesi ilgili adresten araştırmak ve bulmak zorunluluğumu anlayamadım. Devletin kayıtlarında bulmak ümidiyle araştırmalarıma devam ediyorum. "İ[email protected]"

6 Aralık 2024 18:04

Merhaba, Ekran görüntüsünü paylaştığınızı ifade etmişsiniz o zaman tekrardan paylaşmak sizler için problem olmayacaktır. Yeniden yönlendirmeniz durumunda problem çözülecektir. Saygılarımla.

6 Aralık 2024 22:20

Görüntüleri paylaşmanın 2yolu var. Bir gerçek anlamda 2. Olarak da flu. 2. Seçenekte kimse görmüyor bir ben bir de platform "şikayet var" görebiliyor. Gerçekliğini kanıtlamak isterseniz burda platform ve benim nezaretimde fatura belgelerinin fotoğraflarını paylaşabilirsiniz. Benimle fatura bilgisini birçok kez paylaştığınızı yazmışsınız?! Neden bir kez yetmemiş anlayamadım! Ne kadar zor olabilir bir faturayı paylaşmak varsa tabi.

30 Mayıs 2025 15:42

Boğaziçi Campüs insanların parasını alıp eğitim veremeyen paravan, gerçek dışı online eğitim veren bir kuruluş imajı çizmektedir. Türkiye'de online eğitim için yaptığınız ödemenin parasını yasal yollardan alamıyorsunuz. Adalet sistemi mağduru desteklememektedir. Kaymakamlık fatura olmadan tüketici haklarını savunmamaktadır. Bu online şirket faturalandırma yapmadığı için aynı zamanda vergi kaçırmaktadır. Ben 74.900ytl mi kaptırdım. Umarım başkaları daha bu mağduriyeti yaşamaz. Emeğiyle para kazananlara saygılarımla.

30 Mayıs 2025 15:47

Bana yönlendirdiğiniz fatura değerleri banka dekontlarımla örtüşmemektedir. Meblağları tekrar kontrol edip ona göre yalan beyanda bulunmanız inandırıcılık adına size naçizane ufak bir tavsiye;)

15 Ocak 14:44

CİMER'e vergi kaçırıldığı konusunda yazdığım dilekçeye istinaden konunun incelendiği bilgilendirme yapılacağı bilgisi tarafıma iletildi. Diliyorum ki faturalandırma yapılmamış olması durumundan kaynaklı birçok mağduriyete sebep olmalarına bir ceza almalarıdır.

Yorumlar(6)

3 Haziran 03:08

Boğaziçi mağduruyum. Instagram'da görüp bilgi için görüştüğümüzde yaşam koçluğu BDT ve aile danışmanlık eğitimleri hakkında bilgi istedim. Bu eğitimleri aldığım bir sene içinde sınavlara girip başarı ile geçersem Boğaziçi sertifikası ve Europas vereceklerini ve Almanya da bu eğitimlerini uygulamasını yaoabilecegimi söylediler. Ödemeyi yaptıktan sonra sık sık danışan değişti kimse ilgilenmez oldu. Hatta eğitim aldığımda bana söyledikleri hocalar ayrıldı başka hocalar eğitim vermeye başladı. Fakat danışan değişikliğimden her zaman ders linkleri gelmedi birimde katıldıysam diğerinde katılamadım. Bir sene açık olan panelime derslerin kaydı gelecekti. Gelmedi eski kayıtlar vardı. Sebebini sorduğumda eğitimi Aldigimdaki hocalar olmadığı için dediler. Paneli gelen hocaya göre değiştirmediler. Hicalarin değişmesi onlardan kaynaklanan bir sorundu halbuki. Ve ben böylelikle gelmeyen limkler üzerinden kaçırdığım dersleri hiç dinleyemedim. Sene sonuna yakın sınavlara girdim ve geçtim. Büyük

31 Ekim 2025 13:47

Bende aynı şekilde Boğaziçi campus mağduruyum. Eğitimlere dahil edene kadar telefonda tutup binbir türlü kafa karışıklığı yapıyorlar. Araştırdığımda ödediğim paranın karşılığını alamayacağımı gördüm ve 24 saat bile olmadan iptal ve para iadesi talebinde bulundum, 1 aydır oyalıyorlar şimdi de ücret iadesi ile ilgili prosedürleri yokmuş. Aynı şekilde bana da fatura göndermiyorlar. O zaman eğitimleri satarken iade ve iptal olmadığını söylemeleri lazım. Resmen DO*kandırıcı*LAR. Eğitimleri de seminer niteliğinde olduğunu düşünüyorum. 8-10 saat online eğitim ile kimse o işin uzmanı olamaz, uzmanı olmadıktan sonra da verilen para çok fazla bence. Bende yüksek bir meblağ maalesef şimdilik kaptırdım. Bu konuda bir çözüm yolu bulan varsa lütfen paylaşabilir mi?

Esin
Benzer Şikayeti Var
7 Temmuz 2025 16:28

Merhaba Umut hanim. Ödediğiniz ücreti geri alabildiniz mi? Aynı durumdan bende muzdaribim. Kayıt yaptırana kadar arayıp duruyorlardı simdi şirketimizin para iade prensibi yoktur o şekilde ilerlemiyoruz deyip oyalayıp duruyorlar

Boğaziçi Campus Aldatıcı Hizmet Ve İlgisizlik

13 Eylül 2024 12:418.930

Lion Academy Eğitim Danışmanlık Anonim Şirketi ismi ile Boğaziçi Campus ünvanlı şirketten Doç. Dr. S** b** K***'ın eğiti...

1 Destek2 Yorum

Boğaziçi Campus Leon Akademi Eğitimi Mağduriyetim

1 Mayıs 2024 18:353.660

Boğaziçi kampüs Leon akademi'yi danışmanlık almak için aradım. Danışmanlık vermediklerini bu konuyla ilgili koçluk eğiti...