Boğaziçi Campus Aldatıcı Hizmet Ve İlgisizlik

13 Eylül 2024 12:41

Lion Academy Eğitim Danışmanlık Anonim Şirketi ismi ile Boğaziçi Campus ünvanlı şirketten Doç. Dr. S** b** K***'ın eğitimleri, videoları, online ve yüz yüze seminerlerini içeren bir Oyun Terapisi Odaklı Çocuk Gelişimi Eğitimi satın aldım.

Online seminerlerin bazılarının a** G**'e ait olacağı ancak, eğitim videoları ile yüz yüze seminerlerin s*** Hanım ile gerçekleşeceği söylendi tanıtımda. Seminer programına ve videolara da ödememi yaptığım an ulaşacağım söylendi. Videolar 10 gün civarı sonrasında yüklendi ve hiçbiri s** Hanım'a ait değil. Seminer programı ise hâlâ iletilmedi. Bir kez ulaşıp görüşebildim ve sadece değişiklik yapabileceğim, sözleşmede iptal hakkım olmadığı belirtildi.

D*** isimli danışman marketten ürün alsanız beğenmedim diye geri verebiliyor musunuz derken, benim danışmanım olduğu söylenen c** Bey de telefonlarıma dönmeyerek sadece siz yoksunuz, öğrencilerim var ilgilendiğim tarzı dönüşler yapmıştır.

Bugün reklam yeniden karşıma çıktığında ve başka bir numaradan aradığımda ise, sisteme s*** Hanım'ın videolarının yüklendiği ve seminer günlerinin belli olduğu yanlış iddiası yenilenmiştir ve ödediğim rakam 12.000 gibi ciddi bir rakamdır. 21 gün geçmesine rağmen vaat edilen hizmeti almadığım gibi yetkililerden de bir dönüş alamamaktayım.

16 Eylül 2024 15:29 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sevgili Mine hanım, Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

Emine
Emine
Şikayeti Çözüldü

Bende 5 aydır bekliyorum hakkımı helal etmiyorum

Mine
Mine

Emine Hanım Merhaba, Sizinde mi aynı eğitim ile ilgili sıkıntınız var? Tüketici Hakları'na şikayet ettiniz mi?

Umut sonuçtan hiç memnun değil

Boğaziçi Campus Eğitim Ücreti İadesi İçin Mücadele: Lion Academy'nin Karşılıksız Hizmet Sorunu

30 Ekim 2024 08:26